En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

2606 vurderinger
Utmerket
 
1310
Veldig bra
 
965
Bra
 
238
Mindre bra
 
53
Dårlig
 
43

Fem siste vurderinger

05.01.2024

av 张 启

have期待我们的下次入住。很愉快很开心

入住很开心,穿很大。下次还会首选,第一次选择这里,位置很方便,去哪里都很近。泳池健身房都还可以,我会介绍给身边的人陪他入住这家酒店,房间看上去很中规中矩。性价比还是很高的。hsmvskodvhusuveksigdjjsgcskogemj h c s ui be gusj bs gkwn jjo b vs f j nw vhsi nwbv h au b bwm kk hv w n b m k kjv

 
19.06.2023

av OnAir26318320230 Bangkok, Thailand

Sentralt, billig og bra service

God beliggenhet, billig, bra renhold og hyggelige ansatte (shout-out til Tommy i Pool-baren, sjef fyr!). Vi ble møtt med smil og mye behjelpelige ansatte som pekte oss i riktig retning, og svarte på alt vi lurte på. Kort vei til skyrail, shopping og kulinariske opplevelser. Et bra opphold alt i alt!

 
15.12.2019

av GeirM128 Sarpsborg, Norge

Flytur fra Filippinene og til Bangkok

Flott hotell med god service hele tiden. Perfekt rom med alt nødvendig. En assistent ga oss all service begge dagene vi var der. Anbefales, for hotellet er nærme mange restauranter. Skulle vi ut på tur bestilte assistenten taxi straks.

 
14.03.2018

av idahangstad Sortland, Norge

OK

Greit hotell med tanke på prisen vi betalte. Betalte ca 2900NKR (norske kroner) for opphold fra 12-15.mars. Resepsjonen var nydelig og hyggelig betjening. Derimot litt dårligere renhold og vedlikehold av leiligheten vi bodde i. Taket, gulvet og badet kunne pusses opp. Gulvet var mørke brunt/ brent rundt listene og litt stygg lukt fra kjøkken og dusjhodene. Positivt at vi fikk gratis vann hver dag. Når vi skulle reise hjem fikk vi depositum tilbake, noe som var veldig bra, har opplevd hotell som ikke gir depositum tilbake til gjestene. Litt dårlig av resepsjonisten som var på skift når vi skulle reise hjem, ettersom vi var 4 personer som trengte en stor taxi som kunne ta alt av bagasje og oss. Endte med at reisefølget ble delt opp, og vi måtte reise i separate taxier, noe som ble dyrt (betalte 500bht) til BKK Airport.

 
29.01.2013

av annHaugesund Haugesund

SUPERT HOTELL

Mega bra hotell hyggelige og imøtekommende personal anbefales på det varmeste. Alle var veldig smilende og blide. Frokosten var super og personalet som arbeidet i resturangen var veldig hyggelige. Brukte også denne resturangren da jeg spiste middag på kvelden. Og ingen plass i verden hvor jeg har reist har maten smakt så utrolig godt og så billig som det er. Det er ei utrolig hyggelig og smilende dame som jobber. Kjøkkenet var fint og reint.