The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok ligger i den pulserende storbyen Bangkok. Her bor du i komfortable dobbeltrom eller i executiverom for å ha det enda litt bedre. Rett rundt hjørnet venter Bangkoks yrende folkeliv med fantastiske severdigheter, shopping, fornøyelser og kultur. På hotellet er det et basseng for en oppfriskende hvile etter en tur i byen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Executiverom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Sukosol Bangkok er en oase midt i hektiske Bangkok med fine rom, god mat og et basseng for deilig avkobling mellom alle de aktivitetene byen har å by på. Det kinesiske grønnsaksmarkedet, det kongelige palasset, en tur på kanalene og Snake Farm, der de utvinner et serum, er vel verdt et besøk. Ta en utflukt til severdighetene Floating Market og til "Broen over Kwai" utenfor byen.

Hotellet har et stort og herlig bassengområde med et basseng, behagelige loungemøbler, solsenger og parasoller samt bassenghåndklær.

I restauranten Patummat kan du innta frokost-, lunsj- og middagsbufféer. Her serveres også à la carte-retter og kjøkkenet er inspirert av det thailandske kjøkkenet og Asia for øvrig. À la carte-restauranten Lin-Fa serverer det beste fra det kinesiske kjøkkenet og her bør du benytte sjansen til å spise Pekingand. I hotellets bar Sapphire Bar nyter du drinker men også en god Afternoon Tea. Får du lyst på noe søtt og godt skal du gå til hotellets Deli Shop, her er det kaffe og te, brød, kaker og bakverk som du kan ta med deg.

I hotellets spa er det et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger.

Wifi inkludert på hele hotellet. Til The Royal Grand Palace, det kongelige palasset, er det 6 kilometer, til varehuset Siam Paragon er det 2 kilometer og til nattmarkedet på Silom Road er det 4 kilometer. Bytrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Bangkok

Bandara Suites Silom

På Bandara Suites Silom bor du sentralt i Bangkoks Silom-distrikt. Leilighetene er romslige og velutstyrte og hotellet er en perfekt base for å oppleve attraksjoner og severdigheter skal oppdages i denne kosmopolitiske byen.

Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkok har en herlig takterrasse med bar, basseng og loungemøbler der det er lett å finne roen etter en dag i Bangkoks folkevrimmel. Er du en natteravn kan du lade opp med middag i hotellets restaurant der en DJ dessuten underholder flere kvelder i uka før du begir deg ut i den varme natta. Hotellet har en perfekt plassering midt i shopping- og underholdningskvartalet i Sukhumvit.