Bandara Suites Silom

På Bandara Suites Silom bor du sentralt i Bangkoks Silom-distrikt. Leilighetene er romslige og velutstyrte og hotellet er en perfekt base for å oppleve attraksjoner og severdigheter skal oppdages i denne kosmopolitiske byen.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 750,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Thailand, Bali, Langkawi, Mauritius, Maldivene, Vietnam, Goa og Sri Lanka.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bandara Suites Silom har et par herlige basseng og en jacuzzi. Der kan du kjøle deg ned og nyte en stund på en solseng etter en dag i Bangkoks folkevrimmel. Bassenghåndklær kan lånes på hotellet. Ved ett av bassengene er det også en poolbar med serverer deilige drinker.

Hotellets frokost diskes opp hver morgen i Bandara Café. På bufféen er det både vestlige og lokale innslag. Fra lunsjtid og til sen kveld lokker Touka Izakaya med japanske smaker. Det er også en velrenommert sushirestaurant, sushi Misaki Nobu, på hotellet.

Om du har krefter igjen etter sightseeing og shopping kan du besøke hotellets treningsrom og avslutte med et besøk i badstuen. Begge er inkludert.

Wifi inkludert på hele hotellet. Sentral beliggenhet til fornøyelser, shopping og severdigheter.

Måltider

Vinteren 2023/2024:
Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Vinteren 2024/2025: Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Bangkok

The Sukosol Bangkok

The Sukosol Bangkok er en oase midt i den pulserende storbyen Bangkok med fine rom, god mat og et basseng for en velfortjent pause etter en tur med opplevelser i byen. Rett rundt hjørnet venter Bangkoks yrende folkeliv med fantastiske severdigheter, shopping, fornøyelser og kultur.