Varbergs Kusthotell

Opplev herlige Varbergs Kusthotell og slapp av i Sveriges eneste Thalasso-spa. Varbergs Kusthotell Svanemerket og ligger like ved den populære stranda Kåsa, bare et femtitalls skritt fra havet i vakre Apalviken. Hotellet passer både for voksne og for deg som reiser med barn.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, Dobbeltrom i sidebygning/Villa Apalviken for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,4 av 10
Basert på 34 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Strandnært kysthotell
Varbergs Kusthotell ligger ved den flotte stranda i Varberg og her havet alltid tilstedeværende. Det kort vei til Varbergs sentrum, havet og den deilige naturen. På begynnelsen av 1900-tallet var dette et kurbad, Kustsanatoriet Apelviken. I dag er Varbergs Kusthotell et sted for behagelig samvær i en avslappende atmosfære. Hotellet har med seg filosofien om at sol, frisk luft, salte bad og næringsrik kost har stor påvirkning på helsa, derfor finner du her en bistro med nøye gjennomtenkt meny, treningsmuligheter og spa.

Vellaget mat ved havet
Bli med på en kulinarisk reise gjennom Hallands skiftende landskap. Hotellets bistro, som ligger ved havet, serverer mat tilberedt med nøye utvalgte lokale råvarer. Kokken har en forkjærlighet for havet med mye fisk og skalldyr. Bistroen setter regelmessig sammen nye menyer som varierer med sesongen, derfor er ikke det ene besøket det andre likt. Kjøkkenet serverer frokost, lunsj og middag.

Trening og velvære
Besøk også Sveriges eneste Thalasso-spa, der Kattegats salte vann og tang bidrar med velgjørende mineraler, skaper harmoni og ny energi. Her er det et sjøvannsbasseng med en temperatur på 32 grader, varm- og kaldtvannsbasseng, champagneboblebad, badstue, sjøbadehus samt en spahage. Hotellets Thalosso-spa er mot avgift. Dessuten kan du velge mellom deilige behandlinger og ulike kurer som tang, spirulina, olje eller urter. Varbergs Kusthotell vant i 2019 den prestisjefylte konkurransen World Luxury Spa Awards i den nasjonale kategorien ’Luxury Thalassotherapy Spa’.

På Varbergs Kusthotell er det en rekke treningsmuligheter. Tren på egen hånd eller bli med på treningstimer inne- eller ute, eller benytt sjansen å bestill en PT! Her er det også muligheter for sykling og løping, samt svømming og SUP. I Apelviken er det dessuten flere surfeskoler for bølge-, kite- og windsurfing.

Øvrig om hotellet
Varbergs Kusthotell er Svanemerket. Hotellet, restauranten og konferanse anlegget har gjennomgått en omfattende sertifiseringsprosess med dokumentasjon og kontroller for å sørge for at de strenge Svanemerke-kriteriene oppfylles. Det innebærer blant annet at Varbergs Kusthotell jobber med både langsiktige og mer spontane løsninger for å minske klimaavtrykket. Les mer her.

Måltider

Frokostbuffé inkludert. Denne serveres kl. 7.00-10.30.

Seatinger til frokost på hotellet:

  • Kl. 7.00-8.30
  • Kl. 8.30 - 9.30
  • Kl. 9.30 - 10.30

Ønsker du tidligere frokost kan du bestille en frokostpose dagen innen.

I Villa Apelviken tilbys følgende seatinger til frokost:

  • Kl. 7.00 - 8.30
  • Kl. 8.30-10.30