Gøteborg & Bohuslän – hipt byliv og herlig sommer ved kysten

Opplev den svenske vestkysten og Gøteborg med Apollo! Gøteborg, som av noen kalles lille London, er kjent for sin gjestfrie atmosfære og hippe byliv. Gøteborg er den perfekte byen for en helg med god mat, shopping og opplevelser. Få også med deg vestkystens vakre omgivelser og rolige atmosfære i de koselige sommerbyene som Strømstad, Kungshamn og Grebbestad.

Populære hoteller – Gøteborg og Bohuslän


7,9 av 10 Gøteborg og Bohuslän
Våre gjesters vurdering, Basert på 12 vurderinger

Alle reisemål Sverige

Bjärehalvøya / Båstad

Oppdag Bjärehalvøya og Båstad med Apollo i sommer! Her møter strand og by i en perfekt harmoni med lange sandstrender, koselige restauranter og flotte utfluktsmål som kan friste både små og store. Det bølgende landskapet rundt Bjärehalvøya er midt i blinken for sportsaktiviteter som sykling, tennis, vandring og golf. Nå lanseres endelig Apollos familiekonsept Apollo Mondo Family på Hotel Riviera Strand i Båstad med alle mulige aktiviteter inkludert i prisen, som for eksempel gruppetrening, yoga, svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino.

Åre

I mer enn 1 000 år har Åre vært et populært reisemål, og nå er også Apollo på plass. I denne vakre lille byen er det 100-år gamle hotell og moderne nybygg, langs gatene er det mange muligheter for et godt måltid og god drikke. Her trives så vel den sportsinteresserte som den som kun ønsker ro og vakre omgivelser. Åre er helt enkelt stedet mange vender tilbake til år etter år, for å gjøre det de alltid har gjort eller for å prøve noe nytt.

Varberg

Oppdag vakre Varberg med Apollo! Varberg ligger ved Hallandskysten og lokker med alt fra hav, strender og bøkeskoger til restauranter, utesteder og interessante utfluktsmål. For den som liker å bade venter badesteder som Apelviken og Fästningsbadet. Er du naturinteressert byr Varberg på surfing og stier i vakker natur for turgåere og syklister.