Stockholm

Stockholm

  • • Nordens Venezia
  • • Kunst, kultur og vår nære historie
  • • Fornøyelser for alle aldre

Oppdag Stockholm med Apollo! Slå deg ned ved en populær restaurant i Stockholm og slentre rundt i Gamla Stan, begi deg ut på en golfrunde på Värmdö eller hopp på skærgårdsbåtene som går fra Nybroplan eller ta en dagstur ut til Sandhamn.Fakta om Stockholm

Lokal tid

Ingen tidsforskjell fra Norge.

Valuta

Svenske kroner, SEK

Transport t/r hotell

Du reiser på egenhånd og arrangerer din egen transport.

Mer fakta

Været

jan 0°c
feb -1°c
mar 2°c
apr 7°c
mai 12°c
jun 16°c
jul 20°c
aug 19°c
sep 15°c
okt 9°c
nov 4°c
des 1°c

Alle reisemål Sverige

Bjärehalvøya / Båstad

Oppdag Bjärehalvøya og Båstad med Apollo i sommer! Her møter strand og by i en perfekt harmoni med lange sandstrender, koselige restauranter og flotte utfluktsmål som kan friste både små og store. Det bølgende landskapet rundt Bjärehalvøya er midt i blinken for sportsaktiviteter som sykling, tennis, vandring og golf. Nå lanseres endelig Apollos familiekonsept Apollo Mondo Family på Hotel Riviera Strand i Båstad med alle mulige aktiviteter inkludert i prisen, som for eksempel gruppetrening, yoga, svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino.

Gøteborg og Bohuslän

Opplev den svenske vestkysten og Gøteborg med Apollo! Gøteborg, som av noen kalles lille London, er kjent for sin gjestfrie atmosfære og hippe byliv. Gøteborg er den perfekte byen for en helg med god mat, shopping og opplevelser. Få også med deg vestkystens vakre omgivelser og rolige atmosfære i de koselige sommerbyene som Strømstad, Kungshamn og Grebbestad.

Varberg

Oppdag vakre Varberg med Apollo! Varberg ligger ved Hallandskysten og lokker med alt fra hav, strender og bøkeskoger til restauranter, utesteder og interessante utfluktsmål. For den som liker å bade venter badesteder som Apelviken og Fästningsbadet. Er du naturinteressert byr Varberg på surfing og stier i vakker natur for turgåere og syklister.