FågelbroHus

Naturen rundt FågelbroHus på Värmdö er det perfekte stedet for en helgetur i avkoblingens navn eller et kortere besøk midt i uka. I hotellets spa kan du nyte av deilige behandlinger og varme badstuebesøk og utendørs er det aktiviteter som padel, tennis eller golf. Ved siden av hotellet ligger det to golfbaner – en 9-hullsbane og en fullverdig 18-hullsbane.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 34 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Den omkringliggende skogen, det nærliggende havet og de stille hestehagene rundt FågelbroHus på Värmdö danner et perfekt sted for avkobling en helg eller et kortere besøk midt i uka. Kom hit med vennegjengen og ta en økt på padelbanen eller gå en runde på en av golfbanene med naboen. Naturligvis spiser du godt i hotellets restaurang. Her lar kjøkkensjefen sesongen bestemme dagens meny og råvarene leveres så langt det går fra lokale produsenter. Du kan spise frokost, lunsj og middag og ved større høytider serveres bufféer eller større menyer. Hotellets vinkjeller har et stort utvalg av viner og her kan du også bestille vinsmaking.

Hotellets relax-avdeling er for deg som virkelig vil nyte varme bad og deilige behandlinger. Her er det et oppvarmet (hele året) svømmebasseng utendørs, en loungeavdeling med aroma-, damp- og tørrbadstue – alle mot avgift.

Fågelbro Golf & Country Club anses være som en av Sveriges fineste baner og flere større turneringer blir avholdt her. Her finnes både en 18-hullsbane og en 9-hulllsbane, samt tilgang til Driving Range og Putting Green. Her kan du også spille boule, bordtennis eller biljard.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering. Hotellet ligger cirka 34 kilometer fra Slussen i Stockholm, og det er 11 kilometer fra hotellet til Stavsnäs havn om du skulle ville ta båten ut til Sandhamn. Busser går fra Slussen og til holdeplass Fågelbrovägen.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.