Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Ta turen til Gøteborg og bli kjent med ”lille London”! Hotell Radisson Blu Scandinavia tilbyr den beste beliggenheten for oppdagelsesferder i byen, i gangavstand til shopping og restauranter, og nærhet til trikk og buss. Her er det treningsrom og spa med dampbadstue.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuite for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,7 av 10
Basert på 7 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Scandinavia gir det beste utgangspunktet for å utforske vakre og livlige Gøteborg. Shoppinggalleriet Nordstan og Centralstationen ligger like utenfor døra, og du kommer deg enkelt til restauranter, butikker og severdigheter.

Internasjonal bar og nordisk kjøkken
Hotellet byr på internasjonale retter til lunsj og middag i Atrium Bar & Restaurant. I baren Atrium, med sin spesielle åpne bardisk, serveres cocktaildrinker av klasse og lokalt øl. På hotellet ligger også restauranten Noot Nordik Kitchen, som serverer en innovativ sesongbasert meny på lokale råvarer sammen med nordiske cocktails og lokalt øl. Unn deg litt ekstra luksus med room service og frokost på sengen eller en middag helt privat.

Spa, treningsstudio og yoga
Som gjest på hotellet kan du benytte treningsstudioet døgnet rundt, mot avgift. For avkobling er Hagabadet Spa & Yoga studio stedet for yoga, dampbad, opplevelsesdusjer og massasje. Aldersgrensen i treningsstudioet, spaavdelingen og yogatimene er 16 år. Yogatimer og spa må bestille. Kids spa fra 6 år, hver dag kl. 8-10 sammen med en voksen.

Øvrig om hotellet
Kommer du til Gøteborg med bil har hotellet innendørsparkering mot avgift (begrenset antall plasser). Hotellet tillater hunder.

Opplev Gøteborg
Fra Radisson Blu Scandinavia er det lett å komme seg til alle Gøteborgs høydepunkter. Ta sporvognen til Liseberg og Universeum for en hel dag med attraksjoner og eksperiment, gå langs avenyen eller slå deg ned på en av restaurantene på Långgatorna. I Gøteborg er det også flere parker hvor du kan ta en piknik, som Slottsskogen, Trädgårdsföreningen og Botaniska trädgården.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon u/drikke (frokost og middag) mot tillegg.
    Legger du til halvpensjon og reiser over nyttår er nyttårmiddag inkludert.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Gøteborg og Bohuslän

TanumStrand

De bohuslänske omgivelsene er som skapt for bad- og spaopplevelser! Til TanumStrand ved klippene i Grebbestad valfarter ferieklare gjester for så vel avkobling, lek, strandbad som kulinariske opplevelser.