TanumStrand

De bohuslänske omgivelsene er som skapt for bad- og spaopplevelser! Til TanumStrand Spa & Resort ved klippene i Grebbestad valfarter ferieklare gjester for så vel avkobling, lek, strandbad som kulinariske opplevelser. Her bor du like ved havet med mulighet til en rekke aktiviteter. Å komme til TanumStrand Spa & Resort er ikke bare å komme til et resort med bra bosteder, god mat og frisk sjøluft – det er en følelse. En følelse som bare kan oppleves!

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer. Hytte, 4 senger for 2-4 personer. Hytte, 5 senger for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

TanumStrand Spa & Resort kan du velge mellom å bo i dobbeltrom i hovedbygning, eller i en hytte nærmere havet. Her er det også et fint spa, et familiebad og flere populære restauranter. Alt i det naturskjønne miljøet og med mulighet til havsnære opplevelser.

SPA Horisont ligger i det vakre vindpinte landskapet, ved det salta havet og med den magiske utsikten har flere basseng, badstue, dampbadstue, havbadstue, lysrom og relax-rom. Her er det også varme heller, fotbad og en hyggelig buffé med frukt og te. SPA-avdelingen har aldersgrense 16 år.

I familiebadet ”Stora Blå” er det et innendørs svømmebasseng, et utendørsbasseng, en 25 meter lang vannsklie og boblebasseng. Her er det også et lite grunt basseng for de aller minste. Barn under 15 år må være i selskap med en voksen for å få bade i familiebadet. Det er ikke badevakter ved bassengene, og all bading skjer på eget ansvar. Mosjonssvømming kan du gjøre mellom kl. 7.00 og 9.00, før eventyrbadet åpner, de dagene det er åpent. "Stora Blå" er åpent daglig fra kl. 9.00 til 21.00. I blant stenger det en time på dagen for rengjøring.

Nyt av god mat og drikke
Restaurant Latitud 58° serverer frokost, brunsj, lunsj og middag og har en magisk uteservering ved brygga ved hotellets gjestehavn. Kokkene på Restaurant Latitud 58° har komponert menyer basert på råvarer fra nordlige breddegrader. Menyer som passer like godt den mest kresne ganen som den sultne barnefamilien. Latitud 58° er en restaurant i nordisk design, der du har Skagerraks skiftende bølger rett utenfor vinduet. Restauranten har en inspirerende atmosfære med open kitchen der det kulinariske håndverket blir til et show for den besøkende.

Litt lengre borte på brygga ligger Sjøboden Udden som baker pizza i napolitansk stil som du kan nyte både i sjøboden, på uteserveringen eller for å ta med ut til klippene eller hytta.

Om sommeren er det uteservering i Dockside med god stemning i sola og ofte med livemusikk i forskjellige former. Lobbybaren serverer god drikke, drinker og enklere snacks. I lobbybaren er det selskapsspill, shuffleboard og kortstokker som du kan låne mens du sitter i baren.

Ved lekeparken er det minigolf og en hoppepute, ligger familiens sted for en kaffe og litt hvile – Café Vita-huset. Åpent om sommeren og noen skoleferier og høytider.

Aktiviteter ved havet
På TanumStrand Spa & Resort tilbys utendørsaktiviteter som minigolf, tennis, SUP, krabbefiske, hinderløype, sjøbadstue, krepsekoking, skjærgårdsturer, kajakkpadling, sel- eller østerssafari, trening med mer. Nærhet til flere golfbaner og turstier samt utflukter.

Bærekraft på TanumStrand Spa & Resort
TanumStrand jobber kontinuerlig for en bærekraftig miljøpåvirkning. TanumStrand Spa & Resort har oppnådd det internasjonale miljømerket Green Key, er tilsluttet Klimato der man kan beregne miljøpåvirkningen fra maten som serveres, er medlemmer i Västsvenska turistrådets bærekrafts initiativ, Hållbarhetsklivet samt flere lokale initiativ. TanumStrand Spa & Resort oppfordrer gjerne sine gjester til å tenke på samme måte når det gjelder kildesortering, vann- og elforbruk og å ikke kaste mat som kan spises.

Vakre Bohuslän
TanumStrand ligger mellom Fjällbacka og Grebbestad i Bohuslän. Noen minutter med båt fra TanumStrands gjestehavn ligger de populære Väderöarna og Tjurpannans Naturreservat.

Måltider

Dobbeltrom:
Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon.

Hyttene

  • Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.
  • Halvpensjon.

Middagen serveres som en treretter. Barnas retter er fra barnemenyen.

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene