Hotel Riviera Strand – sommer

apollo mondo family

 • • Apollo Mondo Family
 • • Trening og barneklubb inkludert
 • • Like ved havet

I sommer finner du vårt familiekonsept, Apollo Mondo Family, på Hotel Riviera Strand i Båstad, på vestkysten av Sverige. Hotellet ligger rett ved strandkanten og byr på en blanding av avslapning og et rikt aktivitetsprogram. I restauranten brukes lokalproduserte råvarer fra Bjärehalvøya og har menyer som passer både for voksne og barn. På hotellområdet finnes et stort bassenghus, to utendørsbasseng og en herlig terrasse hvor man kan nyte sola. Her kan man også delta i en av våre gruppetreningstimer eller yoga, og barna kan lære seg å svømme på svømmeskolen eller kose seg i barneklubben Club Polly & Mino - helt gratis!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleilighet superior for 3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 100 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bassengområdet og strand
Akkurat som navner tilsier, ligger Hotel Riviera Strand rett ved havet og stranda i Båstad. Det store bassenghuset er laget for barn i alle aldre og passer for hele familien. Her finnes også et innendørsbasseng med klatrevegg, to utendørsbasseng, lekebasseng, badstu og en terrasse med solsenger.

Barneklubb og svømmeskole
I vår barneklubb Club Polly & Mino arrangeres det morsomme og lærerike aktiviteter minst fem dager i uka i sommer. Aktivitetene tilpasses barnas alder.

På svømmeskolen kan barna lære seg å svømme med våre skandinavisktalende svømmelærere som er utdannet ved det Svenska Simförbundet. Her kan man ta svømmemerkene Baddaren og Simborgarmerket. Svømmeskolen er innendørs og holdes daglig.

Mat og drikke
Hotellets restaurant Riviera severer retter av lokalproduserte råvarer fra Bjärehalvøya. Restauranten har en à la carte meny og dagens lunsj. Barna kan velge blant spaghetti, taco og andre retter. På hotellet finnes det også en loungebar som byr på en herlig atmosfære både på dag- og kveldstid.

Treningsstudio, yoga og gruppetrening
På Riviera Strand kan du trene både innen- og utendørs. Som vanlig på våre Apollo Mondo Family- hotell tilbys yoga og 2-3 gruppetreningstimer om dagen, helt gratis! Hotellets treningsstudio er velutstyrt med moderne styrketreningsmaskiner, frivekter, tredemøller, sykler og romaskin. I omgivelsene rundt hotellet er det opplyste løyper, golfbaner og godt med flotte sykkelruter for både nybegynnere og mer erfarne syklister.

Måltider

 • Frokost inkludert.
 • Halvpensjon ekstra (frokost og toretters middag) mot tillegg.
  Drikke er ikke inkludert.

Verdt å vite

Merk at Apollo Mondo Family-konseptet kun gjelder mellom 14. juni og 13. august 2021.

På grunn av de rådende omstendigheter har hotellet begrenset åpningstidene i bassenganlegget, som også kan variere avhengig av belegget. Dine bassengtider vil bli tildelt på plass og kan ikke forhåndsbestilles.

For gjester som bestiller pakker med middag: VIKTIG: BESTILL BORD I GOD TID For at oppholdet skal bli så hyggelig som mulig, er det viktig bestille bord i god tid før ankomst – og aller senest tre dager innen. Jo tidligere du bestiller, desto flere middagstider er det å velge blant. Har ikke hotellet mottatt din bestilling tre dager før ankomst, blir du automatisk tildelt en middagstid. Bord bestiller man enklest her.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Barneklubb og svømmeskole
 • Gruppetrening og treningsrom er inkludert
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Ukeskjema for Riviera Strand

Se eksempel på ukeskjema for svømmeskole, barneklubb og trening på Riviera Strand.