Hotel Riviera Strand – sommer

Hotel Riviera Strand

  • • Like ved havet

I sommer kan du oppleve Hotel Riviera Strand i Båstad. Hotellet ligger ved strandkanten og byr på en blanding av avslapning og et rikt aktivitetsprogram. I restauranten benyttes lokalproduserte råvarer fra Bjärehalvøya og menyen er tilpasset både voksne og barn. På hotellområdet finnes et stort bassenghus, to utendørsbasseng og en herlig terrasse hvor man kan nyte sola.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn. Treromsleilighet superior for 3-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,8 av 10
Basert på 79 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bassengområdet og strand
Akkurat som navner tilsier, ligger Hotel Riviera Strand rett ved havet og stranda i Båstad. Det store bassenghuset er laget for barn i alle aldre og passer for hele familien. Her finnes også et innendørsbasseng med klatrevegg, to utendørsbasseng, lekebasseng, badstu og en terrasse med solsenger.

Mat og drikke
Hotellets restaurant Riviera severer retter av lokalproduserte råvarer fra Bjärehalvøya. Restauranten har en à la carte meny og dagens lunsj. Barna kan velge blant spaghetti, taco og andre retter. På hotellet finnes det også en loungebar som byr på en herlig atmosfære både på dag- og kveldstid.

Treningsstudio og trening
På Riviera Strand kan du trene både innen- og utendørs. Hotellets treningsstudio er velutstyrt med moderne styrketreningsmaskiner, frivekter, tredemøller, sykler og romaskin. I omgivelsene rundt hotellet er det opplyste løyper, golfbaner og godt med flotte sykkelruter for både nybegynnere og mer erfarne syklister.

Barneklubb og svømmeskole
I vår barneklubb Club Polly & Mino arrangeres det morsomme og lærerike aktiviteter minst fem dager i uka i sommer. Aktivitetene tilpasses barnas alder.

På Swim School by Apollo kan barna lære seg å svømme med våre skandinavisktalende svømmelærere som er utdannet ved det Svenska Simförbundet. Her kan man ta svømmemerkene Baddaren og Simborgarmerket. Svømmeskolen er innendørs fem dager i uka.

I somm er er vi på plass og tilbyr Mondo Experience i uke 29 (18.-24. juli 2022).

Måltider

Inkludert:

  • Frokost.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og toretters middag, drikke ikke inkludert.)

Verdt å vite

For gjester som bestiller pakker med middag: VIKTIG: BESTILL BORD I GOD TID For at oppholdet skal bli så hyggelig som mulig, er det viktig bestille bord i god tid før ankomst – og aller senest tre dager innen. Jo tidligere du bestiller, desto flere middagstider er det å velge blant. Har ikke hotellet mottatt din bestilling tre dager før ankomst, blir du automatisk tildelt en middagstid. Bord bestiller man enklest her.