Hotel Riviera Strand – sommer

Velkommen til Hotel Riviera Strand – et familiehotell som ligger ved stranda i Båstad og byr på en blanding av avkobling og aktiv ferie. Her er det et nybygd utendørs svømmebasseng, et stort bassenghus, japanske utendørsbad og en herlig treterrasse der du kan nyte sola. Restauranten byr på nordiske smaker for de voksne og velkjente favoritter til barna, alt tilberedet på lokale produkter fra Bjärehalvön.


Rom/leiligheter

Standardrom for 1-4 personer. Deluxerom for 1-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten. Fine, store og freshe rom.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bassengområdet og strand
Akkurat som navnet tilsier, ligger Hotel Riviera Strand rett ved havet og den fine sandstranda er Sveriges lengste. Her kan du bade på stranda eller fra badebrygger som legges ut om sommeren.

Sommeren 2024 vil et nytt fint utendørsbasseng og separat barnebasseng stå klart. Som en ekstra bonus for alle badeengler kan en behagelig badetemperatur garanteres siden bassenget er oppvarmet mai-september. Et herlig bassengdekk med en poolbar vil bli bygd i tilslutning til det nye bassenget. Utendørs er det to oppvarmede japanske basseng og treterrasse med solsenger.

I det store bassenghuset er det alltid badevær og er bygd for å passe barn i alle aldre. Her er det blant annet et innendørsbasseng med klatrevegg, lekebasseng, badstue og en relax-del med hvilestoler.

Lokalprodusert og nordiske smaker
I hotellets restaurant Riviera er det liv i kjøkkenet fra morgen til kveld for å omsorgsfullt forvandle lokale råvarer fra Bjärehalvön til måltider som passer alle – eksklusive nordiske smaker for de store, favorittretter for de små. Her tilbys dagens lunsj, à la carte på kvelden. Det er også en loungebar som byr på en herlig atmosfære som foruten drikke har en loungemeny med enkle retter både på dag- og kveldstid.

Treningsstudio og trening
På Riviera Strand kan du trene både innen- og utendørs. Hotellets treningsstudio er velutstyrt med moderne styrketreningsmaskiner, frivekter, tredemøller, sykler og romaskin. I omgivelsene rundt hotellet er det opplyste løyper, golfbaner og godt med flotte sykkelruter for både nybegynnere og mer erfarne syklister.

Aktive familier
For den aktive familien er det et aktivitetsrom, åpent kl. 8.00-22.00 med blant annet minitennis, basketball, dyppestenger og ribbevegg. Utvalget varierer litt avhengig av sesong, kontakt resepsjonen for mer informasjon. Vil man heller være ute er det en aktivitetsrunde i Malenskogen bak hotellet.

Bli en tøffelhelt
Hotel Riviera Strand er Svanesertifisert og det innebærer at de har tatt grep og jobber helhetlig med miljø og klart Svanens strenge krav. Hotellet oppfordrer for eksempel gjestene til å bli "tøffelhelter", og ta med egne badesko. Skulle du glemme dem kan du alltids kjøpe nye på hotellet.

Omgivelsene
Det er i Båstad havn at mye av det morsomme i Båstad skjer om sommeren. Båstad har et sentrum med butikker, kaféer, restauranter og nattklubber ligger cirka 2 kilometer fra hotellet. Du kan følge stranda hele veien dit eller ta en herlig sykkeltur langs stiene ved havet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost og toretters middag, eller barnebuffé for barn opp til 12 år).

For gjester som legger til halvpensjon:
Bestill bord i forbindelse med at du bestiller hotellet. Jo tidligere du bestiller, desto flere middagstider er det å velge blant. Har ikke hotellet mottatt din bestilling 14 dager før ankomst, blir du automatisk tildelt en middagstid. Bord bestiller man enklest her.

Hotell for barnefamilier

  • Høy kundetilfredshet
  • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
  • Barnebasseng eller barneseksjon
  • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
  • Wifi i fellesområdene