Radisson Blu Resort Lanzarote

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Radisson Blu Resort Lanzarote ligger like ovenfor stranda Bastián. Her venter deilige feriedager i det store bassengområdet med fire basseng eller et bad i Atlanterhavets bølger. Juniorsuitene er fint innredde og har en stor balkong med solsenger.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Resort Lanzarote har fire basseng for herlige bad og avkobling. Solsenger og parasoller samt bassenghåndklær inkludert. Balinesiske solsenger mot avgift. Solsenger og parasoller på stranda mot avgift.

I hotellets bufférestaurant Tremor kan du spise frokost og middag. I à la carte-restauranten Sesto Senso serveres italienske spesialiteter til middag. Strandrestauranten Maar og poolbaren Calma serverer lettere måltider på dagtid. I lobbybaren Bar Magma serveres drikke fra formiddag til midnatt og når hotellet har show er baren Domo åpen.

I hotellets velværesenter er det badstue, jacuzzi og dampbadstue, alt mot avgift. Treningsrom. Liten bane til sandvolleyball. Kveldsunderholdning noen kvelder i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen, på forespørsel. Parkering mot avgift. Radisson Blu Resort Lanzarote er et stort hotell og avstanden til stranda varierer fra 200 til 450 meter avhengig av hvor på hotellet du bor.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 25.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-11.00.
  • Middag kl. 18.30-23.00.