Aptos Playa Calera

Aptos Playa Calera

  • • Sentral beliggenhet
  • • Gangavstand til stranda

Dette hotellet kan bestilles for vinter 2021/22 fra 19. mars.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Aptos Playa Calera er et leilighetshotell med god beliggenhet i den hyggelige bydelen La Playa. Fra noen leiligheter kan du nyte de vakre fjellene, og på takterrassen ligger det hyggelige bassengområdet med solterrasse.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 3-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 950 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Aptos Playa Calera har et hyggelig bassengområde på taket, med gratis solsenger og parasoller.

Hotellets resepsjon og restaurant er på nabohotellet Playa Calera, som ligger cirka 60 meter unna. Legger du til måltider i bestillingen er det her du skal spise. Det er gratis wifi på hele hotellet. Hotellet ligger i den lille byen La Playa, omtrent 80 meter fra lavastranda. Til et større sentrum er det i underkant av en kilometer. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg.
    Servering på nabohotellet Playa Calera.

Verdt å vite

  • Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 200 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke.
  • Det er mange trapper inne i hotellområdet.

Alle hoteller – La Gomera

Gran Rey

Herlige Gran Rey er et slikt hotell du gjerne kommer tilbake til. Det har det lille ekstra blant annet takket være det hyggelige personalet og den herlige utsikten. Hotellet ligger i rolige og naturskjønne omgivelser ved stranda i Valle Gran Rey på La Gomera. Her kan du gå lange turer på stranda, nyte dagen ved bassenget og avslutte med solnedgangen på takterrassen.

Jardin del Conde

Bo fantastisk til ved havet, nær den lille stranda og sentrum i La Puntilla. Mellom hotellets tre bygninger ligger det hyggelige bassengområdet, vakkert omgitt av palmer og frodige blomsterbed. Like i nærheten ligger flere gode restauranter du kan besøke de kveldene du ikke har lyst til å lage mat selv.

Playa Calera

Til populære Playa Calera reiser du for å nyte fred og ro. Den lille lavastranda ligger beskyttet og bare et steinkast unna. På takterrassen ligger det koselige bassengområdet med utsikt over havet. De romslige leilighetene og den velsmakende frokostbufféen gjør oppholdet ekstra fristende.

Jardín Tecina

Jardín Tecina er et populært hotell på La Gomera og hotellet passer for deg som vil spille golf, nyte vakker natur, spise godt og unne deg en stund i det fine spaet. Hotellet har flere restauranter, bassengområder og en Beach Club som ligger hotellets egen strand. Lei en bil og oppdag en meget vakker, frodig og grønn øy – La Gomera.