Gran Rey

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Herlige Gran Rey er et slikt hotell du gjerne kommer tilbake til. Det har det lille ekstra blant annet takket være det hyggelige personalet og den herlige utsikten. Hotellet ligger i rolige og naturskjønne omgivelser ved stranda i Valle Gran Rey på La Gomera. Her kan du gå lange turer på stranda, nyte dagen ved bassenget og avslutte med solnedgangen på takterrassen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 40 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gran Rey på La Gomera ligger nært stranda i La Puntilla på La Gomera. Hotellet har en takterrasse med basseng, barnebasseng, solsenger, parasoller og badehåndklær. Bassenget er oppvarmet med solpanel. Pool-/snackbar med enkel matservering.

Hotellet har frokostservering i tredje etasje med vakker utsikt over havet. I bufférestauranten serveres kveldens middag. Hotellet har en egen, økologisk kjøkkenhage og frukten og grønnsakene som serveres i restaurantene kommer derfra.

Tennis mot avgift. Kveldsunderholdning som med livemusikk 2-3 kvelder i uka.

Wifi inkludert i fellesområdene. Den nærmeste stranda har noe småstein og ligger i La Puntilla, og det er cirka 1 kilometer til den populære sandstranda La Playa. Vei må krysses for å komme til stranda.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Legger du til halvpensjon over jul og nyttår er julemiddag 25.12 og nyttårmiddag inkludert.

Alle hotell – La Gomera

Jardin del Conde

Bo fantastisk til ved havet, nær den lille stranda og sentrum i La Puntilla. Mellom hotellets tre bygninger ligger det hyggelige bassengområdet, vakkert omgitt av palmer og frodige blomsterbed. Like i nærheten ligger flere gode restauranter du kan besøke de kveldene du ikke har lyst til å lage mat selv.

Playa Calera

Til populære Playa Calera reiser du for å nyte fred og ro. Den lille lavastranda ligger beskyttet og bare et steinkast unna. På takterrassen ligger det koselige bassengområdet med utsikt over havet. De romslige leilighetene og den velsmakende frokostbufféen gjør oppholdet ekstra fristende.

Playa Calera Apartments

Playa Calera Apartments er et leilighetshotell med god beliggenhet i den hyggelige bydelen La Playa i byen La Puntilla på La Gomeras vestkyst. Fra noen leiligheter kan du nyte de vakre fjellene, og på takterrassen ligger det hyggelige bassengområdet med solterrasse.

Jardín Tecina

Jardín Tecina er et populært hotell på La Gomera og hotellet passer for deg som vil spille golf, nyte vakker natur, spise godt og unne deg en stund i det fine spaet. Hotellet har flere restauranter, bassengområder og en Beach Club som ligger hotellets egen strand. Lei en bil og oppdag en meget vakker, frodig og grønn øy – La Gomera.