Jardín Tecina

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Jardín Tecina er et populært hotell på La Gomera og hotellet passer for deg som vil spille golf, nyte vakker natur, spise godt og unne deg en stund i det fine spaet. Hotellet har flere restauranter, bassengområder og en Beach Club som ligger hotellets egen strand. Lei en bil og oppdag en meget vakker, frodig og grønn øy – La Gomera.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer/2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service og helheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 700 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Jardín Tecina er et meget fint hotell på La Gomera og kan lokke med egen golfbane, vakre omgivelser, flere restauranter og fine bassengområder. Lei gjerne en bil og oppdag den dramatiske naturen på La Gomera. Øya er grønn og frodig med mange fjell og daler – og her benytter befolkningen et helt eget plystrespråk. Hotellet er bygd som en by i klassisk kanarisk stil omringet av en vakker hage. Hver uke arrangeres guidede turer i hagen der man kan se 350 forskjellige vekster og trær. Nede ved hotellets Beach Club ligger en hage der hotellet dyrker krydder, grønnsaker og frukt.

Hotellet har tre bassengområder med totalt fem basseng, hvorav ett bassengområde har et separat barnebasseng og ett har basseng med saltvann. Alle basseng holder ofte en temperatur på cirka 22 grader. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og bassenghåndklær. Balisenger mot avgift.

Hotellet har en egen Beach Club, Club Laurel, på stranda Playa Santiago. Gratis inngang for hotellets gjester. Her er det et saltvannsbasseng med solsenger og parasoller. Fra hotellet tar du deg til stranda med heis eller via trapper. Flere restauranter og en bar. Balisenger mot avgift.

I bufférestauranten spiser frokost og middag. Hotellet har fire à la carte-restauranter der du kan innta middagen (ikke inkludert i måltidspakker, til eksempel i Tasca Fandango spiser du spansk, i La Trattoria spiser du italiensk og i Cave for Two kan du spise en romantisk middag på tomannshånd. Hotellets restaurant Gara frister med forskjellige smaksmenyer hver dag. Ved bassenget er det også en kombinert bar og lunsjrestaurant med grillede retter.

Ved hotellets Beach Club ligger restaurantene El Laurel, La Trattoria og Cave for Two der du kan spise middag. Hotellet har fire barer, hvorav to ved to av bassengområdene, en i hovedbygningen samt en ved stranda på Club Laurel. Hotellet tilbyr vegetariske og veganske retter samt gluten- og laktosefrie retter i bufférestauranten. Pent antrekk til middag, det innebærer langbukse for menn.

Vil du være i aktivitet i ferien er Jardín Tecina det perfekte valget. Hotellet har baner for tennis, padel og squash - alle mot avgift. Flere treningstimer som pilates, yoga og aerobics er inkludert. Her er det også et velutstyrt treningsrom. I hotellets spa (aldersgrense 16 år) er det to oppvarmede utendørsbasseng, hamam, badstue og skjønnhetsbehandlinger – alt mot avgift. Flere aktiviteter er inkludert for eksempel minigolf og volleyball. På hotellet finns er det et PADI-dykkesenter (ikke i hotellets regi. Vil du oppdage La Gomera arrangerer hotellet flere utflukter i nærheten og til San Sebastian – noen mot avgift.

For familiens yngste er det en internasjonal barneklubb med engelsktalende personale. En klubb for barn mellom 4 og 8 år samt en klubb for de eldre barna mellom 9 og 15 år. Lekeplass.

Vil du spille golf så bestilles starttidene på hotellet mot avgift. Transport fra hotellet til golfklubben er inkludert. Golfvert er ikke inkludert. HCP-grense for både herrer og damer er 36. Golfbanen har 18 hull. Les om golfbanen Tecina Golf her.

Wifi inkludert over hele hotellet. Minibank. Minimarked. Strykejern og strykebrett på forespørsel og avgift. Heis og trapper til hotellets Beach Club. Hotellstranda består av klipper og stein. Nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet. Bygningene der rommene ligger har ikke heis.

Det er cirka 700 meter til sentrumet i Playa de Santiago og 35 kilometer til San Sebastian. Til San Sebastian kan du ta lokalbussen.

Renovering av hotellet
I desember åpner hotellet etter en renovering. Rommene vil bli totalrenovert og restauranten og barene får ny design og innredning. Det vil også bli bygd et helt nytt plaskebasseng med vannsklier for familiens yngste. Dessuten vil et helt nytt fibersystem for bedre og raskere wifi bli installert. De siste 18 bildene i bildespillet er skisser og vil bli byttet ut med ekte bilder så snart Apollo mottar disse fra hotellet. Skissene kan skille seg fra virkeligheten.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • Halvpensjon ekstra (frokostbuffé og middagsbuffé eller à la carte-middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middagsbuffé) inkl. drikke til maten.

I perioden 24.12 til 4.1 er halvpensjon inkludert. Til middag julaften er kleskoden mørk dress.

I halvpensjon ekstra er følgende i tillegg til frokost- og middagsbuffé, inkludert à la carte-middager på valgfri à la carte-restaurant. Middagen er en fast meny. Måltidsdrikke er ikke inkludert.

I helpensjonen er vann, brus, lokalt øl og en 1/2 flaske husets vin per rom inkludert.
Lunsjen inntas enten i restauranten ved bassenget eller i bufférestauranten.

Alle hotell – La Gomera

Gran Rey

Herlige Gran Rey er et slikt hotell du gjerne kommer tilbake til. Det har det lille ekstra blant annet takket være det hyggelige personalet og den herlige utsikten. Hotellet ligger i rolige og naturskjønne omgivelser ved stranda i Valle Gran Rey på La Gomera. Her kan du gå lange turer på stranda, nyte dagen ved bassenget og avslutte med solnedgangen på takterrassen.

Jardin del Conde

Bo fantastisk til ved havet, nær den lille stranda og sentrum i La Puntilla. Mellom hotellets tre bygninger ligger det hyggelige bassengområdet, vakkert omgitt av palmer og frodige blomsterbed. Like i nærheten ligger flere gode restauranter du kan besøke de kveldene du ikke har lyst til å lage mat selv.

Playa Calera

Til populære Playa Calera reiser du for å nyte fred og ro. Den lille lavastranda ligger beskyttet og bare et steinkast unna. På takterrassen ligger det koselige bassengområdet med utsikt over havet. De romslige leilighetene og den velsmakende frokostbufféen gjør oppholdet ekstra fristende.

Playa Calera Apartments

Playa Calera Apartments er et leilighetshotell med god beliggenhet i den hyggelige bydelen La Playa i byen La Puntilla på La Gomeras vestkyst. Fra noen leiligheter kan du nyte de vakre fjellene, og på takterrassen ligger det hyggelige bassengområdet med solterrasse.