Jardin Del Conde

Jardin del Conde

  • • Koselig bassengområde
  • • Kort vei til stranda

Bo fantastisk til ved havet, nær den lille stranda og sentrum i La Puntilla. Mellom hotellets tre bygninger ligger det hyggelige bassengområdet, vakkert omgitt av palmer og frodige blomsterbed. Like i nærheten ligger flere gode restauranter du kan besøke de kveldene du ikke har lyst til å lage mat selv.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet. Romslige fine uteområder.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 40 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Jardin del Conde på La Gomera er et hyggelig, noe mindre leilighetshotell som består av tre bygninger. Her er det et pent bassengområdet med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Hotellet ligger i gangavstand fra den lille stranda Charco del Conde og det er cirka 1,4 kilometer til den større stranda La Playa.

Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet (ikke heis). Det finnes en annen inngang til hotellet, som åpnes på forespørsel for de som har problemer med å gå i trapper. Resepsjonen er åpen cirka kl. 8.00 - 23.00 og alltid ved ankomst. Lokaltrafikk.

I nærheten av hotellet er det både restauranter og dagligvarebutikk, og det er omtrent 900 meter til den sjarmerende fiskerlandsbyen Las Vueltas.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.