Jardin del Conde

Bo fantastisk til ved havet, nær den lille stranda og sentrum i La Puntilla. Mellom hotellets tre bygninger ligger det hyggelige bassengområdet, vakkert omgitt av palmer og frodige blomsterbed. Like i nærheten ligger flere gode restauranter du kan besøke de kveldene du ikke har lyst til å lage mat selv.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fredelig og rent og ryddig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 40 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Jardin del Conde på La Gomera er et hyggelig, noe mindre leilighetshotell som består av tre bygninger. Her er det et pent bassengområdet med barneseksjon i bassenget, solsenger og parasoller. Hotellet ligger i gangavstand fra den lille stranda Charco del Conde og det er cirka 1,4 kilometer til den større stranda La Playa. Stranda Charco del Conde påvirkes av tidevannet.

Frokostrestaurant.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet (ikke heis). Det finnes en annen inngang til hotellet, som åpnes på forespørsel for de som har problemer med å gå i trapper. Resepsjonen er åpen cirka kl. 8.00 - 23.00 og alltid ved ankomst. Lokaltrafikk.

I nærheten av hotellet er det både restauranter og dagligvarebutikk, og det er omtrent 900 meter til den sjarmerende fiskerlandsbyen Las Vueltas.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé, serveres kl. 8.00-9.30.

Alle hotell – La Gomera

Gran Rey

Herlige Gran Rey er et slikt hotell du gjerne kommer tilbake til. Det har det lille ekstra blant annet takket være det hyggelige personalet og den herlige utsikten. Hotellet ligger i rolige og naturskjønne omgivelser ved stranda i Valle Gran Rey på La Gomera. Her kan du gå lange turer på stranda, nyte dagen ved bassenget og avslutte med solnedgangen på takterrassen.

Playa Calera

Til populære Playa Calera reiser du for å nyte fred og ro. Den lille lavastranda ligger beskyttet og bare et steinkast unna. På takterrassen ligger det koselige bassengområdet med utsikt over havet. De romslige leilighetene og den velsmakende frokostbufféen gjør oppholdet ekstra fristende.

Playa Calera Apartments

Playa Calera Apartments er et leilighetshotell med god beliggenhet i den hyggelige bydelen La Playa i byen La Puntilla på La Gomeras vestkyst. Fra noen leiligheter kan du nyte de vakre fjellene, og på takterrassen ligger det hyggelige bassengområdet med solterrasse.

Jardín Tecina

Jardín Tecina er et populært hotell på La Gomera og hotellet passer for deg som vil spille golf, nyte vakker natur, spise godt og unne deg en stund i det fine spaet. Hotellet har flere restauranter, bassengområder og en Beach Club som ligger hotellets egen strand. Lei en bil og oppdag en meget vakker, frodig og grønn øy – La Gomera.