Jardin del Conde

Jardin del Conde

  • • Koselig bassengområde
  • • Kort vei til stranda
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Bo fantastisk til ved havet, nær den lille stranda og sentrum i La Puntilla. Mellom hotellets tre bygninger ligger det hyggelige bassengområdet, vakkert omgitt av palmer og frodige blomsterbed. Like i nærheten ligger flere gode restauranter du kan besøke de kveldene du ikke har lyst til å lage mat selv.

Ukens Deal! Tenerife

Bestill nå og få 500,– i rabatt per person på alle ferier til Tenerife og La Gomera.

Kampanjen gjelder til 12. desember. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Reiseperiode: 1. februar - 10. april 2022.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og uteområdet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 40 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Jardin del Conde på La Gomera er et hyggelig, noe mindre leilighetshotell som består av tre bygninger. Her er det et pent bassengområdet med barneseksjon i bassenget, gratis solsenger og parasoller. Hotellet ligger i gangavstand fra den lille stranda Charco del Conde og det er cirka 1,4 kilometer til den større stranda La Playa.

Gratis wifi i fellesområdene. Trapper og nivåforskjeller på hotellområdet (ikke heis). Det finnes en annen inngang til hotellet, som åpnes på forespørsel for de som har problemer med å gå i trapper. Resepsjonen er åpen cirka kl. 8.00 - 23.00 og alltid ved ankomst. Lokaltrafikk.

I nærheten av hotellet er det både restauranter og dagligvarebutikk, og det er omtrent 900 meter til den sjarmerende fiskerlandsbyen Las Vueltas.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – La Gomera

Gran Rey

Herlige Gran Rey er et slikt hotell du gjerne kommer tilbake til. Det har det lille ekstra blant annet takket være det hyggelige personalet og den herlige utsikten. Hotellet ligger i rolige og naturskjønne omgivelser ved stranda i Valle Gran Rey på La Gomera. Her kan du gå lange turer på stranda, nyte dagen ved bassenget og avslutte med solnedgangen på takterrassen.

Playa Calera

Til populære Playa Calera reiser du for å nyte fred og ro. Den lille lavastranda ligger beskyttet og bare et steinkast unna. På takterrassen ligger det koselige bassengområdet med utsikt over havet. De romslige leilighetene og den velsmakende frokostbufféen gjør oppholdet ekstra fristende.

Aptos Playa Calera

Aptos Playa Calera er et leilighetshotell med god beliggenhet i den hyggelige bydelen La Playa. Fra noen leiligheter kan du nyte de vakre fjellene, og på takterrassen ligger det hyggelige bassengområdet med solterrasse.