New Folias

New Folias ligger fint til i San Agustin, i gangavstand til både sandstranda og sentrum med shopping, restauranter og barer. Her bor du i ettromsleiligheter med mulighet til selvhushold, men du kan også velge å legge til frokost eller halvpensjon i bestillingen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rolig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På leilighetshotellet New Folias er det et basseng og på solterrassen som omgir den er det solsenger og parasoller å låne. Bassenghåndklær tilbys mot et depositum. Det er også en poolbar som serverer drikke og snacks på dagtid. Ned til sandstranda i San Agustin er det bare en kort spasertur. Det er solsenger og parasoller til leie.

Hotellet har en restaurant, Papi's Grill, som serverer grillet kjøtt, fisk, skalldyr og salater. Utvalget av vin er utsøkt og middagen avsluttes med fordel med en søtsak fra den herlige dessertmenyen eller kanskje med en spennende signaturcocktail?

Wifi inkludert. Myntvaskeri.

Apollo selger bare hotellet til gjester over 16 år på grunn av lave rekkverk på balkongene, men hotellet er ikke barnefritt.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.
  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Middagen i halvpensjon er en treretters middag fra meny der du velger forrett, hovedrett og dessert.

Alle hotell – San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

På Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel bor man komfortabelt i vakre omgivelser, med ett av Europas største Thalasso terapisenter med en rekke deilige behandlinger. Frokostbufféen er inkludert men du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive Ultra, så har du bedre kontroll på feriebudsjettet.

Don Gregory by Dunas

Aldersgrense på hotellet: 16 år Populære Don Gregory by Dunas ligger perfekt til på stranda i San Agustin. Herfra er der bare noen raske skritt til stranda, strandpromenaden og shoppingsenteret. Alle rommene har balkong med havutsikt og wifi er inkludert på hele hotellet og frokosten er inkludert.

Sunsuites Carolina

Til Sunsuites Carolina i San Agustín på Gran Canaria kommer gjestene tilbake år etter år. Det er blant annet det skandinavisktalende personalet, beliggenhet i strandkanten og den hjemmekoselige og lune atmosfæren som mange setter pris på. I hagen dufter det herlig av timian og sitron og i bassengområdet er det solsenger og parasoller som bare venter på deg.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria er et fint designet All Inclusive-hotell nært stranda i San Agustin. Her bor du i pene rom og nyter god mat, fine basseng og hvorfor ikke unne deg en dag i hotellets spa.

Sunsuites Carolina – vinter 24/25

Aldersgrense på hotellet: 16 år Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina er ett av våre mest populære voksenhotell på Gran Canaria. Det skandinavisktalende personalet, beliggenheten ved stranda og den hjemmekoselige atmosfæren gjør at mange gjester kommer tilbake år etter år. Her er det et hyggelig bassengområde med oppvarmet basseng, og i hagen dufter det herlig av timian og sitron.