Toromsleilighet

Toromsleiligheter med balkong eller terrasse og utsikt mot basseng. På uteplassen er det stoler og bord samt solsenger. Et soverom med dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister, kaffetrakter, kaffemaskin (kapsler kjøpes) og bra kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 40 kvm
Antall personer: 2-3

Treromsleilighet i bungalow

Treromsleiligheter i bungalow med markterrasse. På uteplassen er det stoler og bord samt solsenger. Takterrasse som nås via en trapp utenfor leiligheten. To soverom med en dobbeltseng i hvert. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister, kaffetrakter, kaffemaskin (kapsler kjøpes) og bra kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-6, hvorav 2 barn

Treromsleilighet med 3 ord. senger

Treromsleiligheter med balkong eller terrasse og utsikt mot basseng. På uteplassen er det stoler og bord samt solsenger. To soverom, ett med en dobbeltseng og ett med en enkeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister, kaffetrakter, kaffemaskin (kapsler kjøpes) og bra kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Badekar eller dusj samt wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 3-5, hvorav 2 barn