En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

48% anbefaler hotellet

2541 vurderinger
Utmerket
 
866
Veldig bra
 
846
Bra
 
462
Mindre bra
 
215
Dårlig
 
152

Fem siste vurderinger

27.04.2023

av 102bj_rnl Stange, Norge

Fint opphold, men ikke helt fornøyd

Vi reiste med Apollo og bodde her fra 17-24 april 2023. Vi ble godt mottatt, og fikk rom med morgensol og havutsikt. Men rommet var ikke klargjort og rent. Det lå velkomsthilsen på et annet navn og senga var brukt. Toalettet var også brukt. Vi sa fra om dette dagen etter, men fikk ikke mye respons på dette. Restauranten er helt grei. Godt utvalg, spesielt frokost var bra. De ansatte var stort sett hyggelige. Det var underholdning hver kveld i baren. En større pianobar hadde live Svensk musikk. Mulig dette var et privat golf arrangement. Det var mange gjester som spilte golf. Flotte bassengområder med nok solsenger og stort uteområde. Aktiviteter ved bassenget. Eget stillebasseng var bra. Vannet holdt 22 grader. Stranda er stort sett småstein og lite sand. Vi gikk tur begge veier fra hotellet, og vi anbefaler badesko. Vi hadde leiebil og parkerte i sidegatene rett utenfor porten. Dette var helt greit og vi sparte 13 Euro pr dag. I 2 dager ble det flydd drone fra rom i 5 et. Dronen filmet på hele hotellområde, og hadde fokus på solsengene ved bassengene. Flere ansatte og gjester reagerte på dette. Vi sa fra til ledelsen, men ble svart at dette er Melia hotell kjede og personvernet for gjestene var ivaretatt. De sluttet å fly droner dagen etter. Vi er fornøyd med oppholdet, men kommer nok ikke tilbake hit.

 
15.07.2019

av EgilHellesto

Ikke lov å bruke badeleker i bassenget

Dumt at de ikke tillater at barn bruker badeleker, baller og lignenede i noen av bassengene. Hotellet ligger perfekt plassert i forholdt til stranden, men ligger 1 km til nærmeste resaturant. Det er nesten ingen utvalg uten å dra til Estepona eller marbella som ligger veldig langt fra hotellet.

 
21.07.2016

av wezz83

Trist, slitt og ganmelt

Dette hotellet er perfekt for deg som ikke har noen standard eller preferanser når det kommer til rommene. De er ganske slitte og de har den første varianten av det som kan kalles aircondition. Først trodde jeg det var en radio. Bassengene er fine, men til tider overfylt med badegjester av den eldre garde som gjør sitt beste med å følge med på den 20 år gamle durasellkaninen i vannairobic. Det kan også være lurt å ta med ørepropper da barnene har en tendens til å skrike en del da de ser at den oppblåsbare hvalen blåser bort. Det er kort vei til stranden som det alltid er ledig plass på. Deilig med rullesteiner og en lukt som kommer fra hotellet som er blanding av kloakk, urin og klor. River godt i nesa. Hotellet har flere restauranter, vi prøvde ikke disse da vi fikk nok etter frokosten. Det er som å spise i ballrommet på Ikea. Været er det ingenting å si på. Tips: Lei bil, spis frokost og kom deg til en strand i nærheten for å få en følelese av ferie og velvære. Det er 475 rom på hotellet og det er 275 for mye. Jeg ønsker deg som gjest velkommen :)

 
17.07.2016

av Katrine D Bergen, Norge

For deg som liker at det skjer noe

Bodde 4 netter på dette hotellet sammen med mine sønner på 7 og 13 år. Hotellet er stort, og føltes noe uoversiktlig i begynnelsen. Fikk et fint rom i 5.etg i blokk nr 2. Rommet hadde et fantastisk bad med dusj og badekar + dobbelt vask. Hotellet er omringet av en enorm hage med velholdt gressplen. Flere bassengområder, og ingen problem med å finne ledige solstoler. Stranden ligger like ved, men vi badet nesten ikke her da det var vanskelig å komme seg uti på grunn av rullesteiner. Underholdningsteamet jobbet hardt både dag og kveld, og listen over aktiviteter var lang. Litt minus for, etter min smak, alt for høy musikk og for mye som skjedde rundt hovedbassenget. På den andre siden kunne vi selvsagt lagt oss ved stille-bassenget, men dette ble liksom for stille igjen. Maten var god og variert, men litt trekk for at vi ikke kunne sitte ute å spise lunch. Inne i matsalen gikk det nesten ikke an å føre en samtale pga støy. Middag og frokost kunne nytes ute, noe som var en mye hyggeligere opplevelse. Alt i alt et hyggelig opphold, med vennlige ansatte og god mat. Men dersom man er ute etter et rolig sted, bør man kanskje styre unna.

 
27.08.2015

av 646rachide Oslo, Norge

Ferie i Atalaya hotel

Det er en gjennomsnitt hotell, passer bra for familie med små barn. Hotell er litt slett det trenges lit oppussing. Hotell legger rett ved siden av havet cirka 10 m, så man kan kombinere bading på basseng eller sjøen.