Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park ligger nært stranda og et ideelt hotell for hele familien. Her kan du velge mellom late dager ved hotellets basseng eller bad i havet og en runde på golfbanen. For de yngste i familien er det et stort barnebasseng med vannleker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sol Marbella Estepona Atalaya Park er et stort hotell ved stranda som passer for alle i familien. Du kan ta det med ro ved bassenget, spise godt i restauranten, late deg på stranda eller spille golf. Legg til All Inclusive så kan lommeboka ta ferie også.

Hotellet har et stort bassengområde for hele familien med direkte tilgang til stranda. I bassenget kan du delta på flere aktiviteter. Det er også et bassengområde med to basseng for voksne, ett stort der du kan svømme og ett mindre der du kan slappe av i jacuzzien. Fra 15. april til 15. oktober er det en herlig og morsom splash park for barna med et barnebasseng og små vannsklier. Ved alle bassengene er det solsenger og parasoller samt bassenghåndklær. I dårlig vær er ikke bassengene åpne og ingen av bassengene er oppvarmet.

Du spiser og drikker godt på hotellet. Det er to bufférestauranter, der en tilbyr gode italienske spesialiteter. Det er fire barer, en poolbar som også serverer lettere måltider, en snackbar, en lobbybar og en Jazz lounge-bar. Vi anbefaler pent antrekk i restaurantene på kveldstid.

Ønsker du å være i aktivitet er det fotballbane, en basketballbane, håndballbane og sandvolleyball bane. Treningsrom. Leier du bil så er det flere gode golfbaner cirka fire kilometer fra hotellet. Old and New Atalaya-banene ble åpnet i 1986 respektive 1990. På den gamle banen kan man gå mellom hullene. Du kan bestille green fee og transport til golfbanene på hotellet. På dagtid arrangeres ulike aktiviteter både for store og små, og om kvelden arrangeres show, dans og musikkopptredener.

Wifi inkludert i fellesområdene.

Stranda nedenfor hotellet er grovkornet sand med innslag av steiner. Det er cirka 500 meter til shoppingsenter og 3 kilometer til San Pedro de Alcantara. Til Malaga er det 75 kilometer og til Malagas flyplass 65 kilometer

Måltider

Vinter 2023/24:
Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé), med julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag.
  • All Inclusive.

Merk at All Inclusive ikke kan bestilles i perioden 1. november til 27. mars.

Sommer 2024:
Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 8.00-10.30.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 13.00-15.00.
  • Middagbuffé i hovedrestauranten kl. 19.00-22.00.
  • Snacks og lettere retter kl. 11.00-13.00 & 15.00-19.00, i en av hotellets restauranter/barer.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin samt lokale drinker kl. 10.30-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Estepona

H10 Estepona Palace

På H10 Estepona Palace kan du tilbringe late dager i de fine bassengområdene men benytt også muligheten til å spille golf siden hotellet ligger i nærheten av mange fine golfbaner på Costa del Sol. Her kan du også leie en sykkel, unne deg en spabehandling eller spise god spansk mat. Bienvenido til det hvite sandslottet!