H10 Estepona Palace

På H10 Estepona Palace kan du tilbringe late dager i de fine bassengområdene men benytt også muligheten til å spille golf siden hotellet ligger i nærheten av mange fine golfbaner på Costa del Sol. Her kan du også leie en sykkel, unne deg en spabehandling eller spise god spansk mat. Bienvenido til det hvite sandslottet!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 4-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

H10 Estepona Palace ser nesten ut som et hvitt sandslott. Det er stort, pent, har tårn og spir og ligger rett ovenfor stranda. På hotellet er det et vakkert bassengområde der palmene står ranke og gir litt skygge til de laguneformede bassengene. Ett av bassengene er oppvarmet til minst 22 grader vinterstid. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Her er det også et barnebasseng. Solsenger og parasoller ved bassengene. Bassenghåndklær inkludert.

I hotellets bufférestaurant Alborán spiser du godt. Her serveres frokost, lunsj og middag. I à la carte-restauranten Thalassa Bar and restaurant serveres frokost og lunsj. Her kan du spise Gazpacho og lokale retter fra Malaga-området. Hotellet har to barer, der den ene kun er åpen om sommeren. Pent antrekk, menn må ha langbukser til middag.

Nedenfor hotellet ligger sandstranda Guadalobón med solsenger og parasoller for hotellets gjester. Bestill green fee på hotellet og spille på noen av de fineste banene på Costa del Sol. På hotellet er det et spa med basseng, jacuzzi og badstue samt ulike spabehandlinger, alt mot avgift. Aldersgrense 16 år for å benytte bassenget, jacuzzien og badstua. Du kan også delta på aktiviteter som for eksempel yoga og pilates. Treningsrom uten ekstra kostnad. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering mot avgift.

Til den større stranda Playa de Cristo er det cirka 1 kilometer. I passe gangavstand (1,6 kilometer) ligger havna i Estepona med et utvalg av restauranter og til de eldre og sjarmerende delene av Estepona (Centro Histórico de Estepona) er det cirka 2,5 kilometer. Til Malaga wr det 83 kilometer og til Malagas flyplass 95 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Alboran kl. 7.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant Alboran kl. 13.00-15.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Alboran kl. 18.30-21.30.
 • Hamburger, sandwicher, pizza, yoghurt og frukt i Thalassa Restaurant kl. 10.30-18.30.
 • Kaker, yoghurt og frukt samt kaffe eller te i Thalassa Restaurant kl. 15.30-18.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker kl. 8.00-24.00.
 • Baren i lobbyen er åpen kl. 17.00-00.00 og serverer foruten drikke enkel snacks mellom kl. 17.00 og 18.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Estepona

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park ligger nært stranda og et ideelt hotell for hele familien. Her kan du velge mellom late dager ved hotellets basseng eller bad i havet og en runde på golfbanen. For de yngste i familien er det et stort barnebasseng med vannleker.