Story Seychelles

Med sin perfekte beliggenhet ved stranda Beau Vallon Beach på øya Mahé blir Story Seychelles svaret på drømmereisen til Seychellene. Her kan du velge å bestille halvpensjon eller All Inclusive, og hotellet har et stort utvalg av restauranter. Morgenturen tar du langs stranda og nyter utsikten over Det indiske hav før frokost.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Story Seychelles ligger ved den fine stranda Beau Vallon Beach der du kan ta fine morgenturer i den myke hvite sanden mens palmene danner en tropisk silhuett mot himmelen. Hotellet har også et basseng for en hvil på solsenga. Frokostbufféen er inkludert og du kan bestille halvpensjon og spise lunsje din på egne turer rundt på den vakre øya Mahé eller du bestiller All Inclusive for å gjøre det hele så avslappende som mulig, og da har du flere lunsj- og middagsalternativ – kan en ferie bli noe særlig bedre?

Hotellet ligger i en fin hage med et 25 meter avlangt basseng og et separat barnebasseng. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert.

Bufférestauranten Vascos serverer en nydelig frokost- og middagsbuffé påvirket av det kreolske kjøkkenet. Innimellom trær og busker skjuler à la carte-restauranten Eden seg og der kan du fråtse i skalldyrsretter og kjøttretter med en touch av det kreolske mens du får sand mellom tærne, bordreservasjon kreves. Med lagunen som nærmeste nabo frister den japanske à la carte-restauranten Seyshima med sushi. Vil du smake det fransk-polynesiske kjøkkenet går du til Trader Vic´s, bestill drinken Mai Tai® cocktail som ble komponert første gang i 1944 og i bakgrunnen høres kubanske rytmer. I Ripples Poolbar kan det kanskje passe med litt lettere retter og kjølig drikke på dagtid. 1502 er baren der du kan ta en god drink og litt snacks, åpen fra formiddagen til sen kveld.

Spa med skjønnhetsbehandlinger. Treningsrommet er åpent døgnet rundt. Du kan også delta på yoga-timer og spille tennis. Internasjonal barneklubb for barn mellom 3 og 12 år med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet. 5 kilometer til øya Mahés hovedstad Victoria og 13 kilometer til Seychellenes internasjonale flyplass.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Vascos kl. 7.00-10.30 .
 • Romservice med frokost-, lunsj- og middagsmeny døgnet rundt.
 • Treretters á la carte-lunsj og middag i restauranten 1502 kl.12.00-22.00.
 • À la carte-lunsj i restaurant Ripples kl. 12.00-17.00.
 • Middagsbuffé i restaurant Vascos kl. 18.30-22.00.
 • À la carte-middag, kl. 18.30-22.00 i en av restaurantene Eden, 1502, Seyshima eller Trader Vic’s.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, kaffe, øl, vin og drinker i en av hotellets barer mellom kl. 12.00 og 23.00.

Lunsjen og middagen i à la carte-restaurantene består av en valgfri forrett, hovedrett og dessert. Bordreservasjon kreves i à la-carte-restaurantene. Pent antrekk.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 12.00 ankomstdagen til kl. 11.00 avreisedagen.

Alle hotell – Seychellene

Villas de Mer

Villas De Mer er et enkelt hotell som ligger på den nordvestre siden av øya Praslin. Du bor på den hvite sandstranda og kan gjøre egne utflukter på øya. Hva sier du til et besøk på en av verdens fineste strender –Anse Lazio?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øya Mahé og inviterer til herlige feriedager i et tropisk paradis. Hotellet består av to deler med veldig fine sandstrender. Mellom hotelldelene er det en frodig nasjonalpark og her er det lett å bli bortskjemt. Kos dere med nydelig mat, aktiviteter for hele familien eller en dag på stranda med favorittboka.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øya Praslin, skjult blant klipper og vaiende palmer og i gangavstand til en av verdens fineste strender – Anse Lazio. Her spiser du godt i restaurantene, kobler av med en runde golf som naturligvis er inkludert eller snorkler en stund før det er på tide å ta en rolig strandtur med bare føtter i den myke sanden.

Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger like ved den fine stranda Beau Vallon Beach på øya Mahés vestkyst. Her kan du se frem til late dager på stranda eller ved det herlige bassenget. Spis godt i en av hotellets restauranter, ta en tur rundt øya og oppdag den vakre, grønne og kuperte øy med de vakre strendene.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits er et ekte paradis på øya Praslin Island med vakker strand, frodige omgivelser, komfortabelt hotell for avkobling, flere basseng for feriekos og vil du være aktiv er det treningsrom, vannsporter og sykkelutleie. Nå er det bare en vakker solnedgang som mangler - og det får du naturligvis også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger ved den herlige hvite sandstranda i Anse Volbert på Praslin Island. Her venter myke strender for bare føtter i skyggen av kokospalmer og skjønne stunder ved hotellets basseng. Fine superiorrom i fin kreolsk stil. Halvpensjon er inkludert så det er bare å lene seg tilbake og nyte en avkoblende ferie på Seychellene.

L'Archipel

L'Archipel er skapt for deg som vil bo ved en paradisstrand og nyte bølgene fra Det indiske hav som nærmeste nabo. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det lett å koble av, spise godt og legge ut på egne eventyr på øya Praslin.

Le Domaine de L'Orangeraie

Aldersgrense på hotellet: 12 år. Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for deg som vil oppdage denne vakre øta La Dique med sine fantastiske strender. Her bor du i komfortable dobbeltrom i hagen og hotellet har en fint evighetsbasseng over stranda Anse Severe.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger på den vakre sandstranda Cote d'Or Beach og her venter deilige barbeintturer på stranda, god mat og fantastiske oppdagelsesferder på øya Praslin, som for eksempel den postkortvakre stranda Anse Lazio.

Carana Beach

På Mahés nordre kyst ligger hotellet Carana Beach og her råder en deilig stillhet. Len deg tilbake i solsengen og la blikket hvile på horisonten mens palmene vaier i den milde brisen fra Det indiske hav. Ny god mat, styrkende morgenturer i sanden og kanskje en avkoblende massasje om ettermiddagen.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellom de grønnkledde fjellene og den hvite paradisstranda og Det turkisfargede indiske hav. Her bor du i fine villaer bare noen skritt fra stranda. Gå barfot i sanden, spis godt i hotellets restauranter, hvil ut i hotellets spa eller test å snorkle eller dykke. Velkommen til paradisøya Silhouette Island!