Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øya Praslin, skjult blant klipper og vaiende palmer og i gangavstand til en av verdens fineste strender – Anse Lazio. Her spiser du godt i restaurantene, kobler av med en runde golf som naturligvis er inkludert eller snorkler en stund før det er på tide å ta en rolig strandtur med bare føtter i den myke sanden.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 2-3, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Constance Lemuria Resort er et luksuriøst gjemmested mellom klipper, vaiende palmer og vakre strender. Her har du et badeparadis i gangavstand, cirka tre kilometer, til flere fine strender, blant annet Anse Georgette, Grand Anse og Anse Lazio, som anses væra en av de fineste strendene i verden. Spill golf på en naturskjønn golfbane og green fee er inkludert i oppholdet. Spis godt i restaurantene, test snorkling, kajakkpadling, bo godt i stilige juniorsuiter, ta ruren til naturreservatet Vallèe de Mai...eller bare nyt feriedagene og gå barbeint på en paradisstrand.

Hotellet har tre lekre basseng med solsenger, parasoller og bassenghåndklær inkludert.

Restauranten Legend serverer frokostbuffé, à la carte-lunsj og middagsbuffé. À la carte-restauranten Diva er åpen til middag og kokken tar sin inspirasjon fra Middelhavslandene. Diva har et stort utvalg av viner og i vinkjelleren liger det 30 000 flasker, bordreservasjon anbefales. The Nest serverer lunsj og middag med ferske skalldyrsretter i kreolsk stil, bordreservasjon er et must! Vil du ta turen til restauranten Takamaka er det greit å la skoene bli på rommet, her sitter du med tærne i sanden og nyter snacks og sushi. Hotellet har totalt fem barer, der en er poolbaren. Flere av barene serverer drikke og lettere måltider på dagtid.

Constance Lemuria Resort har et herlig spa med badstue, dampbadstue, jacuzzi, innendørsbasseng og treningsrom, spabehandlinger og frisør mot avgift. Egen 18-hulls golfbane der green fee er inkludert, golfbil er dog obligatorisk og mot avgift. Gratis tennis (belysning og utstyr mot avgift), terrengsykler, kajakk, windsurfing, body boards, Hobie cats og snorkling. Dykking (Padi-dykkesenter), dyphavsfiske, tennistimer og golf samt dykking og vannsporter mot avgift. Barneklubb for barn 4 -11 år med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bilutleie. Ved tidlig ankomst eller sen avreise samt under hele oppholdet er det en lounge med TV, wifi, PCer, bibliotek, baderom med dusjfasiliteter samt kaffe- og tefasiliteter. Loungen er åpen hver dag kl. 8.00-22.00. Hotellet har tre butikker der de selger klær, golfutstyr og suvenirer, håndverk og smykker mm. Strandområde med lokaltrafikk. Nivåforskjeller innenfor og utenfor hotellet. Det er cirka 5 kilometer til Praslin og 45 kilometer til flyplassen på Mahé.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Julemiddag 24.12.
  • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Alla restaurantene krever pent antrekk.

Alle hotell – Seychellene

Villas de Mer

Villas De Mer er et enkelt hotell som ligger på den nordvestre siden av øya Praslin. Du bor på den hvite sandstranda og kan gjøre egne utflukter på øya. Hva sier du til et besøk på en av verdens fineste strender –Anse Lazio?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øya Mahé og inviterer til herlige feriedager i et tropisk paradis. Hotellet består av to deler med veldig fine sandstrender. Mellom hotelldelene er det en frodig nasjonalpark og her er det lett å bli bortskjemt. Kos dere med nydelig mat, aktiviteter for hele familien eller en dag på stranda med favorittboka.

Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger like ved den fine stranda Beau Vallon Beach på øya Mahés vestkyst. Her kan du se frem til late dager på stranda eller ved det herlige bassenget. Spis godt i en av hotellets restauranter, ta en tur rundt øya og oppdag den vakre, grønne og kuperte øy med de vakre strendene.

Story Seychelles

Med sin perfekte beliggenhet ved stranda Beau Vallon Beach på øya Mahé blir Story Seychelles svaret på drømmereisen til Seychellene. Her kan du velge å bestille halvpensjon eller All Inclusive, og hotellet har et stort utvalg av restauranter. Morgenturen tar du langs stranda og nyter utsikten over Det indiske hav før frokost.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits er et ekte paradis på øya Praslin Island med vakker strand, frodige omgivelser, komfortabelt hotell for avkobling, flere basseng for feriekos og vil du være aktiv er det treningsrom, vannsporter og sykkelutleie. Nå er det bare en vakker solnedgang som mangler - og det får du naturligvis også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger ved den herlige hvite sandstranda i Anse Volbert på Praslin Island. Her venter myke strender for bare føtter i skyggen av kokospalmer og skjønne stunder ved hotellets basseng. Fine superiorrom i fin kreolsk stil. Halvpensjon er inkludert så det er bare å lene seg tilbake og nyte en avkoblende ferie på Seychellene.

L'Archipel

L'Archipel er skapt for deg som vil bo ved en paradisstrand og nyte bølgene fra Det indiske hav som nærmeste nabo. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det lett å koble av, spise godt og legge ut på egne eventyr på øya Praslin.

Le Domaine de L'Orangeraie

Aldersgrense på hotellet: 12 år. Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for deg som vil oppdage denne vakre øta La Dique med sine fantastiske strender. Her bor du i komfortable dobbeltrom i hagen og hotellet har en fint evighetsbasseng over stranda Anse Severe.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger på den vakre sandstranda Cote d'Or Beach og her venter deilige barbeintturer på stranda, god mat og fantastiske oppdagelsesferder på øya Praslin, som for eksempel den postkortvakre stranda Anse Lazio.

Carana Beach

På Mahés nordre kyst ligger hotellet Carana Beach og her råder en deilig stillhet. Len deg tilbake i solsengen og la blikket hvile på horisonten mens palmene vaier i den milde brisen fra Det indiske hav. Ny god mat, styrkende morgenturer i sanden og kanskje en avkoblende massasje om ettermiddagen.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellom de grønnkledde fjellene og den hvite paradisstranda og Det turkisfargede indiske hav. Her bor du i fine villaer bare noen skritt fra stranda. Gå barfot i sanden, spis godt i hotellets restauranter, hvil ut i hotellets spa eller test å snorkle eller dykke. Velkommen til paradisøya Silhouette Island!