Le Domaine de L'Orangeraie

Aldersgrense på hotellet: 12 år.

Le Domaine de L'Orangeraie er et perfekt valg for deg som vil oppdage denne vakre øta La Dique med sine fantastiske strender. Her bor du i komfortable dobbeltrom i hagen og hotellet har en fint evighetsbasseng over stranda Anse Severe.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom doe 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Le Domaine de L'Orangeraieer bygd i en herlig harmoni av lokal arkitektur og varmen fra tre i zen-stil, i kombinasjon med opplevelsen "home away from home" på La Digue Island. Ved hotellet ligger en fin liten strand og i passe avstand ligger sandstranda Anse Severe. Dobbeltrommene ligger i hotellets hage og gjør dette hotellet til en avkoblende oase for kropp og sjel. En god frokostbuffé er inkludert og legger du til halvpensjon blir ferien ekstra behagelig. Stranda Anse Source d'Argent på øyas sørvestre side er en av verdens mest fotograferte.

Hotellet har et lekkert bassengområde med et evighetsbasseng, gode solsenger, parasoller, bassenghåndklær og en poolbar. På stranda har hotellet solsenger, balisenger og parasoller som kan benyttes fritt.

Le Domaine de L'Orangeraie har to restauranter og to barer. I restauranten Santosha inntar du frokost- og middagsbufféen med både internasjonale og lokale retter fra det kreolske kjøkkenet. I à la carte-restauranten Combava kan du spise lunsj og middag, bordreservasjon kreves. I bassenget er det en swim up-bar og baren Alambic Bar, i begge barene kan du ta noe å drikke fra morgen til sen kveld. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

Hvil ut og nyt dagen i hotellets spa, som tilbyr massasje, frisør, skjønnhetsbehandlinger, hamam og jacuzzi - alt mot avgift. Sykkelutleie. Snorklingsutstyr kan lånes.

Wifi inkludert på hele hotellet. Bagasjerom med dusj. Suvenirbutikk. Parkering. Til stranda Anse Source d'Argent er det drøyt 3 kilometer, til sentrum og havna av La Passe og til stranda Anse Severe er det cirka 500 meter.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé
  • Festmåltid julaften - 24.12.
  • Festmåltid nyttårsaften - 31.12.
  • Festmåltid Valentines Day - 14.2.
  • Festmåltid 1. påske dag

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.00
  • Middag kl. 19.00-21.30.

Alle hotell – Seychellene

Villas de Mer

Villas De Mer er et enkelt hotell som ligger på den nordvestre siden av øya Praslin. Du bor på den hvite sandstranda og kan gjøre egne utflukter på øya. Hva sier du til et besøk på en av verdens fineste strender –Anse Lazio?

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort ligger på øya Mahé og inviterer til herlige feriedager i et tropisk paradis. Hotellet består av to deler med veldig fine sandstrender. Mellom hotelldelene er det en frodig nasjonalpark og her er det lett å bli bortskjemt. Kos dere med nydelig mat, aktiviteter for hele familien eller en dag på stranda med favorittboka.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort er et badeparadis på øya Praslin, skjult blant klipper og vaiende palmer og i gangavstand til en av verdens fineste strender – Anse Lazio. Her spiser du godt i restaurantene, kobler av med en runde golf som naturligvis er inkludert eller snorkler en stund før det er på tide å ta en rolig strandtur med bare føtter i den myke sanden.

Fishermans Cove Resort

Fishermans Cove Resort ligger like ved den fine stranda Beau Vallon Beach på øya Mahés vestkyst. Her kan du se frem til late dager på stranda eller ved det herlige bassenget. Spis godt i en av hotellets restauranter, ta en tur rundt øya og oppdag den vakre, grønne og kuperte øy med de vakre strendene.

Story Seychelles

Med sin perfekte beliggenhet ved stranda Beau Vallon Beach på øya Mahé blir Story Seychelles svaret på drømmereisen til Seychellene. Her kan du velge å bestille halvpensjon eller All Inclusive, og hotellet har et stort utvalg av restauranter. Morgenturen tar du langs stranda og nyter utsikten over Det indiske hav før frokost.

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suites

Coco de Mer Hotel & Black Parrot Suits er et ekte paradis på øya Praslin Island med vakker strand, frodige omgivelser, komfortabelt hotell for avkobling, flere basseng for feriekos og vil du være aktiv er det treningsrom, vannsporter og sykkelutleie. Nå er det bare en vakker solnedgang som mangler - og det får du naturligvis også her, midt i ferieparadiset!

Paradise Sun

Paradise Sun ligger ved den herlige hvite sandstranda i Anse Volbert på Praslin Island. Her venter myke strender for bare føtter i skyggen av kokospalmer og skjønne stunder ved hotellets basseng. Fine superiorrom i fin kreolsk stil. Halvpensjon er inkludert så det er bare å lene seg tilbake og nyte en avkoblende ferie på Seychellene.

L'Archipel

L'Archipel er skapt for deg som vil bo ved en paradisstrand og nyte bølgene fra Det indiske hav som nærmeste nabo. Hotellet ligger i rolige og tropiske omgivelser og her er det lett å koble av, spise godt og legge ut på egne eventyr på øya Praslin.

Acajou Beach Resort

Acajou Beach Resort ligger på den vakre sandstranda Cote d'Or Beach og her venter deilige barbeintturer på stranda, god mat og fantastiske oppdagelsesferder på øya Praslin, som for eksempel den postkortvakre stranda Anse Lazio.

Carana Beach

På Mahés nordre kyst ligger hotellet Carana Beach og her råder en deilig stillhet. Len deg tilbake i solsengen og la blikket hvile på horisonten mens palmene vaier i den milde brisen fra Det indiske hav. Ny god mat, styrkende morgenturer i sanden og kanskje en avkoblende massasje om ettermiddagen.

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa

Hilton Seychelles Labriz Hotel & Spa ligger mellom de grønnkledde fjellene og den hvite paradisstranda og Det turkisfargede indiske hav. Her bor du i fine villaer bare noen skritt fra stranda. Gå barfot i sanden, spis godt i hotellets restauranter, hvil ut i hotellets spa eller test å snorkle eller dykke. Velkommen til paradisøya Silhouette Island!