Swedish Training Camp

Velkommen til treningsreiser i samarbeid med Swedish Training Camp, treningsuker med inspirasjon, kunnskap og treningsglede! Vi fyller dagene med trening, sol, bad & herlig fellesskap på sportshotellene Porto Myrina - powered by Playitas på Limnos, Levante – powered by Playitas på Rhodos og Playitas Resort på Fuerteventura. Vi har satt sammen et komplett ukeprogram som passer alle og du velger selv hvor mye eller lite du ønsker å delta. I mange år har vi startet med powerwalks eller en energifull joggetur om morgenen før frokosten.

Hvem kan bli med på reisen?

Reisen passer for alle, uansett om du nettopp har begynt å trene eller har trent lenge. Vi legger stor vekt på personlig kommunikasjon og å få alle til å trives. Ingen skal føle seg utenfor når de reiser med oss. Du kan fint reise alene på denne turen for du treffer mange nye folk som du kommer til å ha det kjempegøy sammen med, og skaper minneverdig stunder. Det er mulig å dele rom med annen deltager av samme kjønn om du ønsker, så slipper du å betale for enkeltrom. Bare husk å si i fra ved bestilling.

Timebeskrivelse

Walk: Vi går så fort at svetten siler!

Run: Distanse eller intervaller, i omgivelsene rundt hotellet.

Intervaller med teknikktips: Ulike intervaller i bakker eller tidsintervaller. Vi går også gjennom tips og teknikk for å forbedre løpeteknikken. Man kan også delta med powerwalk.

Styrkeboksen: Utvikling i styrketrening. Dette er vår mest populære time der vi trener 3 muskelgrupper i en økt samt en cardio del, der vi benytter i 4 ulike sirkler. Styrkeboksen er en gjenganger hver dag på treningsreisene og er veldig populære – både blant de vante og de uvante i treningsstudioet. Vi hjelper alle til å nå neste nivå og dere vil merke utviklingen på bare 1 uke.

Cardio Hiit: Høyintensiv trening for økt kondisjon og fettforbrenning. Dette er kontrasten til styrkeboksen og en like populær time. Men nå snakker vi pulstrening! Opplegget er det samme som styrkeboksen dvs. 4 ulike sirkler som inneholder ulike kondisjonsøvelser. Det er baam, boom og all in. Cardio Hiit er også en time som går igjen hver dag hele uka. Perfekt for å få bedre kondisjon og ta seg helt ut. Alle kan være med da vi jobber i tidsintervaller helt individuelt i gruppen.

MRL: Fokus på å styrke mage, rumpe og lår. En populær time for alle. Meget bra for å styrke kneledd og hofter og coren. En viktig time også for å forebygge skader.

Boot Camp: Trening i nærområdet eller på stranda med kroppen og naturen som redskap. Kan forekomme øvelser inspirert av boksing. Mye team work og high five. Lekent og morsomt.

Core: Kroppskontroll med langsomme rørelse. Fokus på mage, rygg & bevegelighet.

Strech & Avslapping: Vi myker opp og strekker kroppen i langsomme bevegelser. Vi kan både begynne og avslutte med avslapping/mindfulness med bare føtter på matta til behagelig musikk.

TABATA: Svettefest med 100% kondisjon og styrke. 20 sekunder jobbing og 10 sekunder hvile. Musikk med nedtelling og nonstop. Enkelt og inspirerende for alle. Kan forekomme med eller uten utstyr.

Program

Program september      Program oktober  

Program 11. november  Program 18. november 

Merk at programmene er preliminære og kan bli endret. Program for mars 2023 kommer. 

Pris fra: 12 498,-

Avreise fra Oslo. 

  • 18.-25. september 2022.

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas, Limnos
 

  • 11.-18. november 2022
  • 17-26. mars 2023

Hotell: Playitas Resort, Fuerteventura
 

Dette er inkludert:

  • Fly tur /retur samt mat på flyet og bagasje
  • Transport
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Alle timer med Swedish Training Camp 
  • Forelesning med bobler
  • Goodiebag med bl.a. treningtrøye/t -shirt

Enkelromstillegg på Porto Myrina og Levante: 3 500,-
Enkeltromstillegg på Playitas Resort: 2 500,-

Verdt å vite om Apollos gruppereiser

Bestill reisen i september 2022

Bestill reisen i oktober 2022

Bestill reise i november 2022

Bestill reisen i mars 2023

Begrenset antall plasser!

Kontakt oss: 
E-post: [email protected]


Instruktørene på reisen

Swedish Padel Camp drives av Petra og Håkan som har base i Varberg. Swedish Padel Camp er en del av Golden Wellness AB som har mange års erfaring med å arrangere treningsreiser.

Håkan Johansson – Sertifisert padel - og tennistrener hvorav mer enn 30 års erfaring som tennistrener på heltid. Sertifisert mental coach.Oppdrag som coach samt trener innenfor ulike sporter på elitenivå i mange år. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Petra Alm-Johansson – Serifisert Personlig trener og kostrådgiver. Over 25 års erfaring som gruppetreningsinstruktør. Foreleser, helseinspirator samt trener på ulike elitelag i Sverige. Arbeider med event- og treningsbedriften Golden Wellness AB på heltid.

Avhengig av antallet deltagere på reisen har vi flere herlige instruktører med oss på reisen. De har mange års erfaring med trening & treningsreiser. Disse vil bli presentert i programmet senest 2 måneder innen avreise.


Om hotellene

Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den greske øya Limnos, like ved den hyggelige og sjarmerende byen Myrina. På hotellet er mange aktiviteter og treningsmuligheter inkludert i prisen, perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie i kombinasjon med sol, bad og rekreasjon. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og her er det aktiviteter for hele familien, et herlig bassengområde og strand. Her er det yoga med havutsikt, trening i det nybygde fitnessrommet, gruppetimer med instruktører, ta en tur på terrengsykkel, spill tennis eller padel på et av hotellets tre nye padelbaner. 

 

Les mer om Porto Myrina – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er et nytt tilskudd i vår powered by Playitas-familie, et sportshotell med fokus på en aktiv ferie for familien, par, singelreisende og veltrente hobbymosjonister. Her velger du tempoet og kan trene så mye eller så lite du vil, og det beste er at de fleste aktivitetene er inkluderte, i det vi kaller Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos’ østkyst ligger perfekt til i rolige omgivelser, på Afandoustranda. Med et enestående utvalg av sport- og treningsmuligheter, herlig sandstrand, høy hotellkomfort og generøse bassengområder fins alt du trenger for en vellykket treningsreise eller aktiv ferie.

Les mer om Levante - powered by Playitas

Playitas Resort

Velkommen til Playitas Resort – ett av Europas største sportshotell for så vel hverdagsmosjonister som eliteutøvere. Her er det over en million kvadratmeter fylt med treningsmuligheter og passer like godt aktive familier som par eller de som reiser alene, gammel eller ung. Hva sier du til Kanariøyenes største treningsstudio, tennisbaner, sykkelsenter med de siste modellene, olympisk 50-meters basseng, en 18-hulls golfbane og massevis av gruppetimer med instruktør.

Les mer om Playitas Resort