Reisemål – Tyrkia

reisemål sortert etter

Alanya - sydkystens største ferieby med lange og herlige sandstrender, Tyrkias beste fornøyelsesliv, gode shoppingmuligheter og et stort tilbud av hamam, frisører og skjønnhetssalonger. Ikke rart flere og flere velger å legge ferien til populære Alanya.

Mer om Alanya 13 hoteller fra 5 092 NOK

Side i Tyrkia byr på kort vei mellom interessante utgravninger og andre severdigheter. De lange herlige sandstrendene lokker til deilige bad, og i gamlebyen kan du rusle rundt blant sjarmerende steinhus, butikker, barer og restauranter. Årets gode nyhet er den nybygde, langstrakte strandpromenaden.

Mer om Side 4 hoteller fra 5 422 NOK

Å reise til Istanbul på storbyferie har blitt populært, og det er virkelig et reisemål midt i blinken for en pause fra hverdagen. Denne fantastiske storbyen byr på en blanding av asiatisk og europeisk kultur som du ikke finner noe annet sted. Beundre Den Blå Moské og Hagia Sofia, og lytt til storbye...

Mer om Istanbul

På våre reiser til Belek kan du nyte en luksustilværelse med sol og bad ved det glitrende Middelhavet. Her trives såvel par som barnefamilier, og Belek er dessuten et Mekka for golfspillerne.

Mer om Belek

I vakre Marmaris dupper et tusentalls båter på rekke og rad i Tyrkias største marina. Langs kaien ligger det en mengde koselige restauranter og barer. Her finnes det alltid noe nytt å oppdage eller gjøre.

Mer om Marmaris

En reise til Kemer byr på alle de rette ingrediensene for en perfekt ferie; behagelig strandliv, koselige turer langs havnen og spennende utflukter for hele familien.

Mer om Kemer

Içmeler er alle par og barnefamiliers favoritt! Stranden er langgrunn og vannet krystallklart. Atmosfæren er beroligende og tilbudet varierende med restauranter, barer, basarer og utflukter. En reise til Içmeler er balsam for sjelen.

Mer om Içmeler

Den tyrkiske rivieraens hovedstad Antalya byr på en forlokkende kombinasjon av storbyens kultur- og fornøyelsestilbud og severdigheter. Men her finner du også fine strender. Denne uslåelige kombinasjonen gjør at våre reiser til Antalya passer for de fleste.

Mer om Antalya

Kemer er en fargerik ferieby i Tyrkia med frodige appelsinlunder, olivenplantasjer, turkisskimrende hav og pinjekledde fjell. I skjærgården utenfor er det mange interessante severdigheter, steder og byer som bare venter på å dine ferieminner. Hva er da bedre enn å oppdage og se Kemer-området om bord...

Mer om Skjærgårdscruise