Reisetips til Tyrkia

Tyrkia er landet der øst møter vest og her er det ikke langt mellom de spennende opplevelsene og interessante steder å besøke. Legg til noen av våre aller beste All Inclusive-hotell, bra shopping og herlig strandliv så får du en forsmak av hva som venter på reisen til Tyrkia. For mer inspirasjon kan du lese noen av våre reisetips til Tyrkia.

Bestill reise til Tyrkia >>

5 grunner til å reise til Tyrkia

Tyrkia er et yndet ferieland for nordmenn og ett av de mest populære reisemålene om sommeren. Les våre 5 grunner til hvorfor du skal reise til nettopp Tyrkia!

Les hvorfor du bør velge Tyrkia

Tyrkias vakreste strender

Sol & bad er det beste med ferien og Tyrkia har selvsagt en rekke vakre strender for de beste stundene på stranda. 

Les våre strandtips

Restauranter i Tyrkia

Tyrkia er kjent for sitt gode kjøkken med retter som kebab, köfte og baklava, som serveres på alt fra luksusrestauranter til små kaféer. 

Les våre restaurant- og kafétips

Byer og steder i Tyrkia

Besøk den store basaren i Istanbul, dra på ballongferd i Kappadokia eller gå gjennom Kemers velduftende appelsinlunder.

Les våre tips til steder å besøke

På hamam i Tyrkia

Tyrkia er kjent for sin fantastiske hamam, som ikke bare byr på total avslapping, men også gir fløyelsmyk baby hud på kjøpet. 

Les om hamam

Naturopplevelser i Tyrkia

Tyrkia er et paradis for den naturinteresserte med de frodige Taurusfjellene, dryppsteinsgrotter, brusende fosser og sjeldne dyr. 

Les våre tips for naturopplevelser

Bra shopping i Tyrkia

Tyrkia byr på et vell av shopping for alle lommebøker, ikke minst i basarene med tepper, skinnprodukter, klær og gullsmykker.

Les våre shoppingtips

Kultur & fornøyelser i Tyrkia

Slapp av i et ekta tyrkisk bad, gå på festival eller besøk Antalyas operahus for en forestilling og mye mer.

Les våre kultur- og fornøyelsestips

Aktiv moro i Tyrkia

Tyrkia byr på massevis av aktiviteter som du kan prøve i ferien, spill golf i Belek, dra til badelandet Aqua Park eller spill tennis ved Kleopatrastranda.

Les våre tips til en aktiv ferie

Severdigheter i Tyrkia

Besøk de gamle kjente stedene som Olympos, Phasiles og Termessos, eller ta en titt på verdens best bevarte amfiteater i Aspendos. Få også med deg det brennende fjellet Yanartas for en magisk opplevelse.

Les om Tyrkias severdigheter

Tyrkiske smaker

Velkommen til Tyrkia – kebabens hjemland! Foruten denne velsmakende retten er det mange andre spennende smaker å oppdage her. Hvorfor ikke teste Tyrkias nasjonaldrikk, chee köfte eller gözleme?

Les våre tips til herlige smaker

Golf i Tyrkia

Dra på golfreise til Belek i solsikre Tyrkia, og spill golf på Tyrkias beste golfbaner! Her kan du lese mer om golfferie i Tyrkia.

Les om golf i Tyrkia