Utflukter – Playa De Palma

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Øytur med tog og båt

Dette er fin heldagsutflukt for hele familien der vi får oppleve Mallorcas fantastiske vestkyst med vakre fjell og flott og frodig landskap.

Vi starter dagen med å hoppe på det gamle veterantoget Appelsinekspressen i Palma. Gjennom det vakre landskapet, og via tunneler i fjellkjeden Tramuntana kjører vi til den romantiske badeperlen Puerto de Sóller og søsterby en Sóller, som ligger et stykke inn i landet. Litt avhengig av hvordan togene går, blir det egen tid i en av byene før vi går om bord i en båt som fører oss til Sa Calobra. Vi avslutter dagen med å kjøre buss langs smale fjellveier som snor seg mellom fjellhøydene og det vakre landskapet. I Inca besøker vi en lærfabrikk med tilhørende butikk innen vi starter på returen.

Utflukten kan også gjøres i motsatt retning, og den starter da med Inca og avslutter med Appelsinekspressen.

Ikke inkludert: Mat og drikke

Voksne (12+ år): 760 NOK
Barn (2-11 år): 380 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Mandag
Bestill

Dragegrottene i Porto Cristo

På denne heldagsturen opplever vi øyas fascinerende dryppsteinsgrotter – man kan ikke slutte å forundre seg over de merkelige formasjonene som ble skapt i disse magiske omgivelsene. Vi gjør også et kortere fotostopp ved Porto Cristo.

Mat og/eller drikke er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 434 NOK
Barn (2-11 år): 217 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Mandag, Onsdag, Fredag, Tirsdag
Bestill

Son Amar

Den gamle herregården på veien mot Sóller byr på underholdning på høyt nivå. Son Amar er en spansk klassiker som i flere år har vært ansett som ett av Europas beste show. På den storslåtte herregården med røtter fra 1600-tallet nyter du en god middag mens du ser på showet som er fylt med magi, akrobatikk og flamenco.

Inkludert: 3-retters middag. Drikke kjøpes utenom.

Aqualand El Arenal

Spar penger og kjøp inngangsbilletten hos Apollo. Aqualand har noe for enhver smak, enten man foretrekker at det går stilt og rolig for seg, eller vil ha mer futt og fart. Det er flere spisesteder å velge mellom, og fine steder å koble av på.

Hverken baderinger, låsbare oppbevaringsskap, mat og/eller drikke eller transfer er inkludert. Inngangsbillettene kan bare kjøpes på reisemålet.

Det store akvariet i Palma

I Palma ligger et stort akvarium som rommer mye mer enn hai, krabber og koraller, for eksempel. Her legges det stor vekt på utdanning, og guidede turer tilbys i passelig store grupper. Er det barn i familien som har bursdag, så kan også feiringen legges hit – sjørøvere, havfruer og prinsesser kommer til å få en uforglemmelig dag!

Transport, mat og/eller drikke er ikke inkludert. Utflukten kan bare bestilles på reisemålet.

House of Katmandu

Morsomme House of Katmandu Park i Magaluf er fullt av overraskelser og kommer til å slå an både blant store og små!

I temaparken er det blant annet en minigolfbane med is- og ildtema, en isgrotte, et skytespill i Ville Vesten-tema og et opp- og nedvendt hus som ligger i en fortryllet musikkskog. Det er også et badeland i parken, Katlantis Splash Park, med basseng og vannsklier og Katlantis Soft Park som er et gigantisk lekeland.

Dessuten er det en hallusinasjonsfrembringende, virituell virkelighetsattraksjon i 5D, en spektakulær 4D-kino og mye, mye mer!

Ikke inkludert: Lunsj og drikke. Mulighet for å legge til transport.

Denne utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Western Water Park – Mallorcas største badeland

Western Water Park er Mallorcas største vannpark og den eneste i sitt slag – med Ville Vesten-tema. Modige badeengler vil trives med adrenalinforhøyende vannsklier, som Tornado, Mega Slide, Boomerang og Big Hole samt Mallorcas største vertikale drop, The Beast.

For de yngre barna er det Kidzworld som har tre ulike avdelinger med flere morsomme vannsklier og aktiviteter, deriblant Tam Tam Splash, som har gigantiske vannbøtter som tømmes over ivrige barn i alle aldre. Inne på området er det et stort utvalg av restauranter og snacks. Uansett hva du liker er det lett å få dagen til å gå her på Western Water Park!

Ikke inkludert: Lunsj og drikke. Låsbare skap for private eiendeler og baderinger kan leies i parken mot avgift. Transport kan legges til.

Denne utflukten kan kun bestilles på reisemålet.