Fakta – Playa de Palma

Mat og drikke:

En toretters middag koster ca. 230 kroner pr. person; en øl koster ca. 40 kroner.

Transport t/r hotell:

Det tar ca. 15 minutter med buss fra flyplassen til våre hoteller i Playa de Palma-området. Det er ikke reiseleder med på bussreisen.

Ekstra bagasje som sykkel, golfbag og surfebrett koster ca. 30 euro tur/retur å ta med på transferbussen (man må bestille tur/retur). Avgiften betales direkte på flyplassen til våre agenter. Da det er begrenset bagasjekapasitet på bussen, må du kontakte vårt personale på reisemålet en uke på forhånd. Telefonnummer står på billetten.

Strender:

Lang, hvit og barnevennlig strand i Ca'n Pastilla, med gode muligheter for vannsport.

Uteliv:

Playa de Palma har et godt utvalg av restauranter, barer og nattklubber.

Offentlig kommunikasjon:

Godt utbygd bussnett over hele øya. Stort tilbud av drosjer og leiebil

Aktiviteter:

Mallorca har mye å tilby den sportsinteresserte. Variert vannsport, bl.a. windsurfing, paragliding, vannski og dykking. Tennis, golf, ridning, sykling og fotturer.

Nyttig informasjon:

Miljøskatt De lokale myndighetene på Balearene har innført en miljøskatt på hotellovernattinger fra og med 1. juli 2016. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort. Skatten er opp til 2 € + 10 % mva., avhengig av hotellets klassifisering.

Vi gjør oppmerksom på at Apollos hotellklassifisering kan skille seg fra hotellets offisielle klassifisering. Det er hotellets offisielle klassifisering som ligger til grunn for skattebeløpets størrelse.

Ironman Hvert år, i første halvdel av mai og slutten av september, arrangeres Ironman på nordlige delen av Mallorca – en spennende triatlon-konkurranse som har utviklet seg til litt av en folkefest. Opplegget endrer seg fra år til år, og bekreftet dato om arrangementene er oss som oftest ikke i hende før 4-6 uker før løpsdagen.

Enkelte gater blir avstengt i forbindelse med arrangementet; det kan påvirke transfertider og fremkommeligheten generelt mellom kl. 08.00 og 18.00. I noen tilfeller må gjestene selv bære bagasjen den siste biten fram til hotellet.