1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Dioklecijan Hotel & Residence

  • • Ligger sentralt i Split
  • • Basseng og bar på taket

Vil du bo med kort vei til Splits livlige havnepromenade og palass, men samtidig komme deg bort fra livlig byliv, da er Dioklecijan Hotel & Residence det rette valget. Rommene er lyse og moderne, à la carte-restauranten serverer nydelig mat og på taket er et både basseng og bar!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Service og hyggelig ansatte.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 2 km
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dioklecijan Hotel & Residence i Split er et moderne cityhotell som ligger nært det meste. Her er det en herlig takterrasse med flott utsikt over byen, havet og fjellene. Basseng, jacuzzi, solsenger, parasoller og gratis badehåndklær. Poolbar med enkel snacks og småretter.

Á la carte-restaurant med middelhavsretter på menyen og mange gode, lokale viner i vinkjelleren. Gratis trimrom og badstue. Massasje mot avgift. Hotellet ligger ca. 1,5 kilometer fra Diokletians palass og strandpromenaden der de fleste samles om kvelden.

Måltider

Frokostbuffé. Halv- og helpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Apollo har ikke reiseleder i Split by så gjester som bor på Dioklecijan Hotel & Residence kan alltid nå en skandinavisk reiseleder på telefon. Skulle en akutt situasjon oppstå, vil vi ha personale på plass så raskt det lar seg gjøre. Telefonnummeret står på billetten.