Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Moderne ettromsleiligheter av varierende størrelse. En dobbeltseng og ekstraseng i oppredbar lenestol. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis safe, luftkondisjonering og WiFi. Badekar/dusj og wc. Små balkonger. Trapper til inngangen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Mindre ettromsleilighet

Mindre ettromsleiligheter av varierende størrelse med en dobbeltseng og ekstraseng i oppredbar lenestol. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter og vannkoker. TV. Gratis safe, luftkondisjonering og WiFi. Badekar/dusj og wc. Små balkonger. Trapper til inngangen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3

Toromsleilighet

Moderne toromsleiligheter med ett soverom med to sengeplasser. Ekstrasenger, i noen leiligheter må tredje og fjerde person være barn. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, enkelt kjøkkenutstyr, kaffetrakter, vannkoker og mikrobølgeovn. Det er ikke vindu i kjøkkendelen. TV. Gratis safe, luftkondisjonering og WiFi. Badekar/dusj og wc. Små balkonger. Trapper til inngangen. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 1-3 / 1-4, hvorav 2 barn