Noemia

  • • Nytt leilighetshotell
  • • Basseng med barneseksjon

På Noemia tilbys nybygde toromsleiligheter i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda. Dagene tilbringer du kanskje ved hotellets basseng eller du tar leiebilen og finner en idyllisk badevik eller rullesteinstrand. Om kvelden er strandpromenaden i Baska Voda stedet å være – restauranter og barer ligger på rekke og rad. Her avsluttes dagen med en spektakulær solnedgang.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Leiligheten var romslig, velutstyrt og ren. Treningsrommet var fint.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Det nybygde leilighetshotellet Noemia består av tre mindre bygninger og ligger i rolige omgivelser i Baska Vodas utkant. Bassengområde med barneseksjon i bassenget samt poolbar. Gratis solsenger og parasoller.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Hver av de tre bygningene har tolv leiligheter og i kjelleren er det et lite treningsstudio og en garasje som er gratis for gjestene.

Nærmeste supermarked ligger ca. 100 meter fra hotellet og til bussholdeplassen er det ca. 700 meter. Til Baska Vodas sentrum er det ca. 500 meter og til stranden ca. 300 meter. Langs den koselige strandpromenaden i Baska Voda ligger det flere restauranter og barer. Fotballbane i nærheten og denne kan oppfattes som forstyrrende når det er kamper.

Måltider

Ingen måltider er inkludert.