Anna Noemia

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Anna Noemia har en fantastisk beliggenhet ved Baska Vodas rullesteinstrand. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og i gangavstand til den koselige havnepromenaden med flere restauranter og barer. Vil du se mer av Makarskas riviera er det flere sjarmerende små byer langs med kysten.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Trivelig betjening, fine rom
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 8 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Anna Noemia er et nyrenovert hotell som ligger like ved den fine rullesteinstranda og det krystallklare vannet i Baska Voda. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over havet og fjellene .

Foretrekker du å bade i basseng ligger dette på hotellets tak, med en herlig utsikt, delvis mot havet. Rundt bassenget er det noen solsenger og parasoller. Bassenghåndklær ved ankomst. Solsenger og parasoller mot avgift på stranda (ikke i hotellets regi).

Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 22.00. Det er et begrenset antall parkeringsplasser ved hotellet, mot avgift.

Det er trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. På grunn av dårlig fremkommelighet for store busser vil en minibuss kjøre strekningen fra møteplassen, som vanligvis er ved Noemia Resort eller Horizont i Baska Voda, til hotellet og vis versa ved ankomst og avreise.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hoteller – Baska Voda

Dijana

Leilighetshotellet Dijana ligger rolig til sentralt i Baška Voda. Fra hotellet har du en vaker utsikt over havet. Leilighetene er lyse og moderne og hotellet har et koselig, lite bassengområde. Det er gangavstand til rullesteinstranda og strandpromenaden med flere barer og restauranter.

Noemia Resort

Noemia Resort ligger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda og tilbyr moderne toromsleiligheter. Dagene tilbringer du kanskje ved hotellets basseng eller du tar leiebilen og finner en idyllisk badevik eller rullesteinstrand. Om kvelden er strandpromenaden i Baska Voda stedet å være – restauranter og barer ligger på rekke og rad. Her avsluttes dagen med en spektakulær solnedgang.

Noemia Hotel

Noemia Hotel ligger i hjertet av Baska Voda og bare en kort spasertur fra den fine rullesteinstranda og det krystallklare vannet. Her bor du stilrene rom, har gangavstand til den koselige strandpromenaden og det byen har å tilby. På hotellet er det også et lite bassengområde og en restaurant.

Villa Anchor

Villa Anchor er et pent hotell i Baska Voda med bare tolv leiligheter. Hotellet ligger rett ovenfor havna og strandpromenaden med et mylder av folk og liv. Her er det flere fine rullesteinstrender i passe gangavstand. Lei gjerne en sykkel og oppdag omgivelsene, gå på marked og nyt god mat og drikke.