Anna Noemia

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Anna Noemia har en fantastisk beliggenhet ved Baska Vodas rullesteinstrand. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og i gangavstand til den koselige havnepromenaden med flere restauranter og barer. Vil du se mer av Makarskas riviera er det flere sjarmerende små byer langs med kysten.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Ettromsleiligheter i etasje for 1-4 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service, plassering
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Anna Noemia er et nyrenovert hotell som ligger like ved den fine rullesteinstranda i Baska Voda. Her kan se frem til deilige bad i det krystallklare vannet. Foretrekker du å bade i basseng ligger dette på hotellets tak, med en herlig utsikt, delvis mot havet. Rundt bassenget er det noen solsenger og parasoller. Gratis bassenghåndklær ved ankomst. Solsenger og parasoller mot avgift på stranda (ikke i hotellets regi).

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 22.00.
  • Det er mange trapper inne på hotellområdet.

Alle hoteller – Baska Voda

Dijana

Leilighetshotellet Dijana ligger rolig til sentralt i Baška Voda. Leilighetene er lyse og moderne og hotellet har et koselig, lite bassengområde. Det er gangavstand til rullesteinstranda og strandpromenaden med flere barer og restauranter.

Noemia Resort

Noemia Resort ligger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda og tilbyr moderne toromsleiligheter. Dagene tilbringer du kanskje ved hotellets basseng eller du tar leiebilen og finner en idyllisk badevik eller rullesteinstrand. Om kvelden er strandpromenaden i Baska Voda stedet å være – restauranter og barer ligger på rekke og rad. Her avsluttes dagen med en spektakulær solnedgang.

Noemia Hotel

Noemia Hotel ligger i hjertet av Baska Voda og bare en kort spasertur fra den fine rullesteinstranda og det krystallklare vannet. Her bor du stilrene rom, har gangavstand til den koselige strandpromenaden og det byen har å tilby. På hotellet er det også et lite bassengområde og en restaurant.