Noemia Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Noemia Resort ligger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda og tilbyr moderne toromsleiligheter. Dagene tilbringer du kanskje ved hotellets basseng eller du tar leiebilen og finner en idyllisk badevik eller rullesteinstrand. Om kvelden er strandpromenaden i Baska Voda stedet å være – restauranter og barer ligger på rekke og rad. Her avsluttes dagen med en spektakulær solnedgang.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

store romslige leiligheter
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 8 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Noemia Resort er et pent leilighetshotell der leilighetene ligger fordelt på tre mindre bygninger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda. Bassengområde med barneseksjon i bassenget samt poolbar. Solsenger og parasoller. Ved behov vil bassenget bli varmet opp til minst 20 grader, men bassengtemperaturen kan synke noen grader om morgenen, kvelder og i dårlig vær. Baska Vodas fine rullesteinstrand ligger en kort spasertur unna.

Hver av de tre bygningene har tolv leiligheter og i kjelleren er det et lite treningsrom og en garasje som er for gjestene.

Wifi inkludert i fellesområdene. Det er ladestasjon for el bil på hotellet. Nærmeste supermarked ligger cirka 100 meter fra hotellet og til bussholdeplassen er det cirka 700 meter. Langs den koselige strandpromenaden i Baska Voda ligger det flere restauranter og barer.

Liker du fotball får du kanskje lyst til å rusle bort til fotballbanen som ligger i nærheten. Denne kan dog oppfattes som forstyrrende når det er kamper.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Baska Voda

Dijana

Leilighetshotellet Dijana ligger rolig til sentralt i Baška Voda. Fra hotellet har du en vaker utsikt over havet. Leilighetene er lyse og moderne og hotellet har et koselig, lite bassengområde. Det er gangavstand til rullesteinstranda og strandpromenaden med flere barer og restauranter.

Anna Noemia

Anna Noemia har en fantastisk beliggenhet ved Baska Vodas rullesteinstrand. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og i gangavstand til den koselige havnepromenaden med flere restauranter og barer. Vil du se mer av Makarskas riviera er det flere sjarmerende små byer langs med kysten.

Noemia Hotel

Noemia Hotel ligger i hjertet av Baska Voda og bare en kort spasertur fra den fine rullesteinstranda og det krystallklare vannet. Her bor du stilrene rom, har gangavstand til den koselige strandpromenaden og det byen har å tilby. På hotellet er det også et lite bassengområde og en restaurant.

Villa Anchor

Villa Anchor er et pent hotell i Baska Voda med bare tolv leiligheter. Hotellet ligger rett ovenfor havna og strandpromenaden med et mylder av folk og liv. Her er det flere fine rullesteinstrender i passe gangavstand. Lei gjerne en sykkel og oppdag omgivelsene, gå på marked og nyt god mat og drikke.