Dijana

Dijana

  • • Hyggelig atmosfære
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Leilighetshotellet Dijana ligger rolig til sentralt i Baška Voda. Leilighetene er lyse og moderne og hotellet har et koselig, lite bassengområde. Det er gangavstand til rullesteinstranda og strandpromenaden med flere barer og restauranter.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Mindre toromsleiligheter for 1-3 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Vi hadde ,leilighet…. Villa Dijana..veldig rent og pent og hyggelig personalet. Fin beliggenhet
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dijana er et hyggelig, nybygd leilighetshotell med romslige og pene leiligheter. Lite bassengområde med gratis solsenger. Gratis wifi. Hotellet ligger i rolige omgivelser og har allikevel kort vei til det meste. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Resepsjon som er åpen kl. 8.00-11.00.
  • Ved ankomst og avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke. 

Alle hoteller – Baska Voda

Noemia Resort

Noemia Resort ligger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda og tilbyr moderne toromsleiligheter. Dagene tilbringer du kanskje ved hotellets basseng eller du tar leiebilen og finner en idyllisk badevik eller rullesteinstrand. Om kvelden er strandpromenaden i Baska Voda stedet å være – restauranter og barer ligger på rekke og rad. Her avsluttes dagen med en spektakulær solnedgang.

Anna Noemia

Anna Noemia har en fantastisk beliggenhet ved Baska Vodas rullesteinstrand. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter og i gangavstand til den koselige havnepromenaden med flere restauranter og barer. Vil du se mer av Makarskas riviera er det flere sjarmerende små byer langs med kysten.

Noemia Hotel

Noemia Hotel ligger i hjertet av Baska Voda og bare en kort spasertur fra den fine rullesteinstranda og det krystallklare vannet. Her bor du stilrene rom, har gangavstand til den koselige strandpromenaden og det byen har å tilby. På hotellet er det også et lite bassengområde og en restaurant.