1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
6,5 / 10
Rengjøring
 
5,1 / 10
Service
 
5,7 / 10
Fasiliteter
 
6,7 / 10
Mat og drikke
 
4,8 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Harald,
Vangsvik

+
Nært til strand og restauranter.
-
Nye madrasser i sengene er helt nødvendig.

Bekreftet gjest: 2017-09-07


8 av 10

John,
Kolbu

+
Beliggenhet v/stranda
-
Oppgradere senger. Av litt for dårlig komfort.

Bekreftet gjest: 2017-08-23


8 av 10

,

+
Rommet å beliggenheten.
-
Frokost å veldig sur betjening.

Bekreftet gjest: 2017-08-18


7 av 10

Kenneth,
Sørum

+
Store leiligheter og veldig god beliggenhet
-
Bedre rengjøring - sand på gulvet etter kosting/gulvvask pluss at vi ble svarte under føttene. Ha ikke forstyrr skilt - da vaskedamene ringer på døra til du åpner.

Bekreftet gjest: 2017-08-11


5 av 10

Ole ,
Stevnstrup

+
Udsigten
-
Mere venligt smilende personale i restaurant

Bekreftet gjest: 2017-08-08


7 av 10

Fredrika ,
Varberg

+
Läget
-
Ge de flesta av personalen en utbildning i serviceminding och bemötande.

Bekreftet gjest: 2017-07-29


4 av 10

Daniel,
Växjö

+
Utsikten från balkongen
-

Bekreftet gjest: 2017-07-28


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

72% anbefaler hotellet

109 vurderinger
Utmerket
 
48
Veldig bra
 
31
Bra
 
17
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

14.08.2018

Innlegg av synnemeg Trondheim, Norge

Fint sted

Utrolig bra beliggenhet! Noe av det beste med hotellet. Rett på stranda, en liten spasertur unna gamlebyen og kun en liten kjøretur unna Sunny Beach. I tillegg mange restauranter og aktiviteter i umiddelbar nærhet. Rommet var fint. Bassenget var litt lite, men dette gikk greit da vi lå så nærme stranda. Servicen var nok ikke noe å skryte av, spesielt ikke fra resepsjonistene. De virket oftere irritert enn imøtekommende, og det var lite hjelp å få. De hadde f.eks. ingen kunnskap å dele angående busstider til sunny beach osv, noe som jeg personlig forventer at en resepsjonist skal ha litt kunnskap om, når busstoppet ligger 3 min unna. Ellers var frokosten grei, men litt lite utvalg, og mest søtsaker. Gikk lei etter et par dager, men fint at det var flere restauranter i nærheten. Alt i alt var oppholdet vellykket, og det største pirket er at hotellarbeiderne kunne vært hyggeligere og mer imøtekommende mot gjestene.

 
06.08.2017

Innlegg av Ceciliewe

God beliggenhet

God beliggenhet med kort gangavstand til gamlebyen og handlegate i Nybyen. En heistur ned til stranda med godt utvalg av spisesteder i umiddelbar nærhet. Frokosten er ingen ting å skryte av med mindre du ønsker å starte dagen med dessert. Sengene er grusomme.

 
13.07.2017

Innlegg av Randi M Ankenes, Nordland, Norway

Anbefales!

Flott hotell for voksne, nydelig mat og trivelig personal. Noe harde senger, ellers alt ok. Hotellet ligger helt på stranden som er nydelig. Rolig område, koselige gater å rusle rundt i på kveldene. Gåavstand til gamlebyen og lite lokomotiv kjører mellom Nessebar og Sunny Beach.

 
13.06.2017

Innlegg av Magnus G

Rom for forbedring

+rom rent +bra beliggenhet og stille omgivelser - sure folk ingen av de ansatte som har lært seg å smile. - ene plaststolen knakk stol ryggen på mens jeg satt i den og fikk sår på ryggen etter den men jeg ente opp med å måtte betale for den. (Stoler som står på balkongen for rom.) - elendig frokost samme greiene vær dag og eneste som gikk Ann å drikke til var vann. - ingen god kaffe. - tok 25 minutter å få en irsk kaffe i baren og det var mer karsk. Bare kaffe og whiskey.

 
12.06.2017

Innlegg av Tine Stenvold N Bardufoss, Norge

Rett og slett dårlig service

Vi er nå på vår siste dag på Mirage hotell, og har lite fint å si hotellet. + rommene er store + veldig rent og pent hotellområde + fantastisk utsikt og belighenget - elendig service. Det virker som at personalet gjemmer seg når de ser gjester, og det er sjelden et smil å se. Spesielt i resepsjonen og i frokostsalen - frokosten var trasig. Ikke noe variasjon fra dag til dag, og generelt ikke veldig god mat, etter vår smak. Automat-kaffen og automat-juicen er ikke god, så det eneste verdt å drikke til frokosten var vann. - baren på hotellet trenger opplæring, samboeren min bestilte irish coffee, som han ventet 25 minutter på, og det han fikk var kun automat-kaffe og whiskey, den svarte ikke til beskrivelsen i menyen. Min drink som jeg ventet 35 min på var helt ok, og svarte til beskrivelsen. - resepsjonen stinker av røyk - møblene på rommet er nedslitt og sengene vonde. Man forventer rett og slett mer av et hotell med 3 stjerner. Om det er dårlig opplæring av de ansatte eller dårlig holdning vet jeg ikke, men her har de et enormt forbedringspotensial.