reisemål

Sunny Beach i Bulgaria passer for deg som vil tilbringe dagen på en lang og herlig sandstrand. Når kvelden lir på byr Sunny Beach på uteliv med fornøyelser, barer og restauranter.

Mer om Sunny Beach 15 hotell fra 5 777 NOK

Nessebar ligger på en halvøy sør for Sunny Beach og frister med en herlig strand og bra uteliv. Nessebar bevart sin opprinnelige sjarm og har en gammel bydel med hyggelig brosteinsgater og gammel arkitektur.

Mer om Nessebar 6 hotell fra 6 228 NOK

Sozopol er helt klart en av Bulgarias mest sjarmerende byer. Den har bevart sin historiske arv, både hva gjelder arkitektur og atmosfære. Du har også flere herlige strender å velge mellom.

Mer om Sozopol 1 hotell fra 5 944 NOK

Til Sveti Vlas i Bulgaria reiser du når du vil ha det fredelig og rolig i ferien. Området er som skapt for avkobling, men vil du ha litt mer fart og fornøyelser, er det kort vei til Sunny Beach med sitt store utvalg av restauranter, barer og butikker.

Mer om Sveti Vlas 6 hotell fra 5 417 NOK

Reis til Bansko, Bulgarias største skisted! Todorkafjellets 2 746 meter høye topp kneiser over skiområdet og byen Bansko. Her finner du en imponerende fallhøyde på over 1 500 meter, løyper av høy kvalitet, livlig afterskikultur, bra variasjon av bosteder og en av verdens lengste nedfarter som gir en...

Mer om Bansko 7 hotell