Sozopol

Bulgaria - reisetips

Vakre strender, sjarmerende små byer, herlig shopping og fantastisk natur er noe av det som gjør at vi trives så godt i Bulgaria. Uansett om du reiser sammen med familien, alene eller med venner kan du finne ditt sted. Her tipser vi om de beste strendene, lekne familieaktiviteter, vakre severdigheter og unike opplevelser!
Se flere reisetips

 

Strender i Bulgaria

Hvorfor ikke tilbringe noen av soltimene på en annen strand enn den som ligger nærmest ditt hotell? Langs Burgaskysten er det mange herlige strender.

Les om strendene i Bulgaria

Bulgarias byer

Bulgaria har mange gamle byer. Langs Burgaskysten ligger det flere koselige småsteder og byer som Sozopol og Pomorie- eller tar du kanskje turen til Sofia?

Les om Bulgarias byer

Fartsfylt for hele familien

Bulgaria byr på mange opplevelser for hele familien! Tilbring en dag med herlige bad og adrenalinkick i et badeland eller spill minigolf.

Les våre familietips

Hvil ut på spa!

Liker du å unne deg litt luksus i ferien er kanskje et spabesøk midt i blinken for deg! Ta turen til kurstedet Hissar som ligger oppe i fjellene og bad i de varme kildene.

Les våre spatips

Museum for alle

Vil du få inn litt kultur og historie i ferien kan et besøk på museum være tingen. Blant annet kan du lære deg mer om Bulgarias vinproduksjon.

Les våre museumstips

Bulgarske spesialiteter

Du kan selvsagt ikke gå glipp av å smake noen av Bulgarias gode spesialiteter. De deilige kjøttbollene kebabtje, lekker shopskasalat og spinatfylt banitsa.

Les våre mattips

Burgaskystens restauranter

I byene langs Burgaskysten er det flust av koselige og gode restauranter. Her kan du nyte lokale spesialiteter men også internasjonale smaker.

Les våre restauranttips

Tren i ferien

I Bulgaria er det mange muligheter for den aktive. Pakk med fjellskoa og ta en tur i fjellene, ta med familien på gocart eller test en av de mange vannsportsaktivitetene som tilbys. 

Les våre tips til aktiviteter

Oppdag omgivelsene

Bulgaria er så mye mer enn de vakre strendene landet er berømt for. Det er et spennende land med mye å se og oppleve – vakre kloster, kule severdigheter og fantastisk natur.

Les våre tips til opplevelser

Sommerbyen Varna

Bulgarias sommerhovedstad Varna ligger cirka 9 mil nord for Sunny Beach. Vil du få litt variasjon i ferien anbefaler vi et besøk hit – det er virkelig en opplevelse!

Les våre tips om opplevelser i Varna

Finn den neste reisen din