Kroatia byr på turkist vann og vakker natur

 

 

Reis til romantiske Kroatia i sommer!

Kroatia byr på storslagen natur med majestetiske fjell, krystallklart vann, grønne skoger og en skjærgård med tusener av øyer og skjær. Kombinert med de små, sjarmerende, historiske byene er det lett å la seg forelske i Kroatia!

Boutique Hotel Ani har et innbydende bassengområde

Boutique Hotel Ani, Makarska

Et nybygd designerhotell med elegante og moderne rom – perfekt for par som ønsker å koble av sammen. Fra hotellet er det kun 4 minutters gange til stranden i Makarska.

Les mer og bestill her »

Fra bassenget ser du rett ut mot havet

Milna Osam, Brač

Et nyere hotell med fantastisk utsikt over havet fra hotellets basseng og restaurant. Stranden ligger i gangavstand fra hotellet. Halvpensjon er inkludert i prisen.

Les mer og bestill her »

Flora har et mindre bassengområde

Flora, Makarskas Riviera

Et sjarmerende hotell med bra beliggenhet og gode fasiliteter: gratis morgenyoga, utegrill i hagen som kan leies og en "konoba" i kjelleren – hvor det serveres lokale viner, røkt skinke og gode oster.

Les mer og bestill her »

Meteor har saltvannsbasseng

Meteor, Makarska

Et hotell med saltvannsbasseng, bra mat, høy komfort og mange fasiliteter. Rett utenfor døra ligger strandpromenaden med flere gode spisesteder og barer. 

Les mer og bestill her »

Fra takterrassen er det fantastisk utsikt over byen

Dioklecijan Hotel & Residence, Split

Et elegant byhotell med basseng på takterrassen – herfra har du flott utsikt over byen, havet og fjellene. Nyt utsikten med et forfriskende glass fra poolbaren.

Les mer og bestill her »

Fra hotellet har man utsikt mot havet

Palace, Promajna

Et koselig hotell med nybygde leiligheter som ligger i kort gangavstand til rullesteinsstranden og havnepromenaden som går hele veien til Baska Voda. Perfekt for par som ønsker en roligere ferie!

Les mer og bestill her »

Ilirija har nærhet til stranden i Biograd Riviera

Ilirija, Biograd Riviera

Vårt nyeste hotell og reisemål i Kroatia! På Ilirija har du tilgang til saltvannsbasseng ved stranden, tennisbaner, sportsaktiviteter, spa- og skjønnhetssalong og restauranter.

Les mer og bestill her »

Stella Maris har et lite basseng og en jacuzzi

Stella Maris, Promajna

Et sjarmerende, lite hotell med store leiligheter rett i nærheten av stranden. Herfra har man kort vei til strandpromenaden som går hele veien til både Baska Voda og Makarska.

Les mer og bestill her »

City Beach ligger rett ved stranden i Makarska

City Beach, Makarska

City Beach har som navnet tilsier, perfekt beliggenhet – rett ved stranden i Makarska, med spisesteder, kaféer og barer like i nærheten.
 

Les mer og bestill her  »