Nyt sommeren med en du er glad i!

 

 

Reis til romantiske Kroatia i sommer

Kroatia byr på storslagen natur med majestetiske fjell, krystallklart vann, grønne skoger og en skjærgård med tusener av øyer og skjær. Kombinert med de små, sjarmerende, historiske byene er det lett å la seg forelske i Kroatia!

Fra bassenget ser du rett ut mot havet

Milna Osam, Brač

Et nyere hotell med fantastisk utsikt over havet fra hotellets basseng og restaurant. Stranden ligger i gangavstand fra hotellet. Halvpensjon er inkludert i prisen.

Les mer og bestill her »

Flora har et mindre bassengområde

Flora, Makarskas Riviera

Et sjarmerende hotell med bra beliggenhet og gode fasiliteter: gratis morgenyoga, utegrill i hagen som kan leies og en "konoba" i kjelleren – hvor det serveres lokale viner, røkt skinke og gode oster.

Les mer og bestill her »

Meteor har saltvannsbasseng

Meteor, Makarska

Et hotell med saltvannsbasseng, bra mat, høy komfort og mange fasiliteter. Rett utenfor døra ligger strandpromenaden med flere gode spisesteder og barer. 

Les mer og bestill her »

Leilighetshotellet Dijana har et mindre bassengområde

Dijana, Baska Voda

Et nyrenovert og moderne leilighetshotell med sentral beliggenhet og hyggelig personale. Rullesteinstranden i Baska Voda ligger bare en kort spasertur enda. 

Les mer og bestill her »

Primordia ligger rett ved strandpromenaden

Primordia, Podgora

Primordia har en hyggelig atmosfære og god beliggenhet, rett ved strandpromenaden i populære Podgora. Rullesteinstranden ligger i gangavstand fra hotellet.

Bestill Primordia her »

City Beach ligger rett ved stranden i Makarska

City Beach, Makarska

City Beach har som navnet tilsier, perfekt beliggenhet – rett ved stranden i Makarska, med spisesteder, kaféer og barer like i nærheten.
 

Les mer og bestill her  »

Villa Dzamonja ligger i vakre omgivelser

Villa Dzamonja, Brač

Villa Dzamonja har en herlig beliggenhet i nærheten av både strand og sentrum, omringet av vakre oliventrær og grønn pinjeskog.

Les mer og bestill her »

Fra hotellet har man utsikt mot havet

Palace, Promajna

Et koselig hotell med nybygde leiligheter som ligger i kort gangavstand til rullesteinsstranden og havnepromenaden som går hele veien til Baska Voda. Perfekt for par som ønsker en roligere ferie!

Les mer og bestill her »

Kornati ligger rett ved havnepromenaden i Biograd

Kornati, Biograd Riviera

Biograd Riviera er årets nyhet i Kroatia. Kornati er en del av Irilja Resort og ligger i enden av havnepromenaden i Biograd med kort avstand til gode fisk- og skalldyrrestauranter. 

Les mer og bestill her »