Familieferie i Kroatia

 

Familieferie i Kroatia

Behagelig atmosfære, sjarmerende strandpromenader fulle av hyggelige og familievennlige spisesteder og kafeer, utallige badebukter, langgrunne strender og et krystallklart hav: Kroatia et perfekt reisemål for familier. I tillegg er utfluktsmulighetene mange og hotellutvalget stort. Er du usikker på hvilket hotell du skal velge? Her finner du våre beste tips til familieferien.

Fra bassenget har du utsikt utover havet

Le Meridien Lav, Podstrana

Et førsteklasses strandhotell som tilbyr barneklubb, en rekke aktiviteter, har et luksuriøst spa og det er fire restauranter å velge blant. Her spiser barna for 1 krone.

Les mer om hotellet her »

Romana Beach Resort ligger rett ved stranden

Romana Beach Resort

Ved stranden i Makarska ligger hele familiens drømmehotell. Barna har et bredt aktivitetsprogram og på stranden finnes mange vannsportsaktiviteter som er gøy for både store og små.

Les mer om hotellet her »

Tamaris har en lokal sjarm

Tamaris, Makarskas Riviera

Tamaris er et svært populært hotell blant våre gjester med sin lokale sjarm og beliggenhet rett ved strandpromenaden i utkanten av Tučepi på Makarskas Riviera.

Les mer om hotellet her »

Bassengområdet  på Gava Waterman Resort Milna

Gava Waterman Resort Milna, Brač

Et moderne og fint All Inclusive-hotell som har bassengområde med barnebasseng, badebrygger og aktiviteter i vann og på land.

Les mer om hotellet her »

Hotellet ligger rett ved stranden på Makarskas Riviera

Bluesun Alga, Makarskas Riviera

Stort bassengområde, barneklubb, bra fasiliteter og et stort aktivitetsutvalg – her vil familien garantert komme i feriestemning.

Les mer om hotellet her »

Crvena Luka har privat badebukt for hotellets gjester

Crvena Luka, Biograd Riviera

Crvena Luka har store leiligheter, som er perfekte for familier, privat strandområde, ulike sports- og vannaktiviteter, gratis trimrom, flotte turområder, flere restauranter og isbar.

Les mer om hotellet her »

Bluesun Elaphusa har 3 bassenger.

Bluesun Elaphusa, Brač

Bluesun Elaphusa er et familiehotell med fasiliteter for både store og små. Prøv golfsimulatoren, utfordre familien i bowling, prøv ulike vannsporter, tennis, eller senk skuldrene i spaavdelingen.

Les mer om hotellet her
Hotell Noemia i Kroatia

Noemia, Baska Voda

Noemia er et nytt leilighetshotell i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda. Her kan du tilbringe dagene ved basseng, eller leie en bil og finne en badevik eller strand hvor familien kan kose seg.

Les mer om hotellet her

Gjør et søk etter dine kriterier her: