Split har en god blanding av historie og moderne tid

 

 

Kroatia – den nye sommerfavoritten!

La deg sjarmere av de mange små feriestedene langs kysten av Kroatia. Av det krystallklare vannet og de mange strendene, de sjarmerende byene og majestetiske fjellene, de unike severdighetene og spennende utfluktene. I sommer kan du velge og vrake mellom våre 13 ferieparadis i Kroatia.


Reisemål for enhver smak

Bilde av: Makarskas riviera

Makarskas riviera

Makarskas riviera er kjent for sine vakre strender, hyggelige restauranter og lokale delikatesser – og i området er det mange forskjellige utflukter du kan bli med på.

Bilde av: Split

Split

Split byr på en kombinasjon av gammelt og nytt: kultur og historie, palasser og katedraler, utekaféer og shopping. Hva med å kombinere en ferie i Split med et herlig skjærgårdscruise?

Bilde av: Pula

Pula

Pula er som Roma i miniatyr. Byen byr på kroatisk dagligliv, historiske bygninger og krystallklart vann. Like utenfor ligger nasjonalparken Grijuni med frittgående antiloper og sebraer.

Bilde av: Zlatni Rat – én av de vakreste strendene ved Adriaterhavet.

Brač

Brač er den tredje største øya i den kroatiske skjærgården. Reiser du hit kan du blant annet tilbringe dagene på Zlatni Rat – én av de vakreste strendene ved Adriaterhavet.

Skjærgårdscruise med Kleopatra

Skjærgårdscruise

Opplev Kroatias vakre skjærgård med yacht. Her kombinerer man hyggelige havnebesøk med historiske steder som Hvar, Korčula og Dubrovnik. En fantastisk mulighet til å oppdage Kroatia på.


Sommerens nyheter 2018!

Bilde av: Biograd Riviera, Kroatia

Biograd Riviera

Biograd Riviera er vårt nyeste reisemål i Kroatia. Kystbyen frister med en hyggelig havnepromenade som byr på fiskerestauranter og iskrembarer og en fantastisk utsikt over havet og de nærliggende øyene. 

Hotell Neilson Alana Beachclub, Starigrad Paklenica

Starigrad Paklenica, Kroatia

Dette er stedet for de som ønsker eventyr i ferien! Byen ligger rett ved inngangen til Paklenica som er perfekt for fjellvandring, klatring & kajakkturer.