The Cliff Resort

The Cliff Resort er et lekkert og elegant hotell med en moderne touch. Hotellets beliggenhet på en klippe ved havet og med stranden rett nedenfor, byr på vakker utsikt og en herlig atmosfære. Her kan du nyte dagen ved infinitybassenget i tillegg til å hygge deg med alt fra vannsport til kino - uten å forlate hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Nær en flott strand. Kort vei til "byen". God mat. God service.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Elegante The Cliff Resort har en fantastisk beliggenhet med utsikt over havet. I bassengområdet er det to evighetsbasseng med gratis solsenger og parasoller langs bassengkanten. Poolbar.

Hotellets restaurant Vista har internasjonale retter og det beste fra det vietnamesiske kjøkkenet, og du velger selv om du vil spise inne eller ute. I Club Loungen i lobbyen er det et stort utvalg av vin og alle de kaffevarianter du kan tenke deg.

I spaavdelingen er det badstue og behandlinger mot avgift. Vil du trene er det også yoga mot avgift og et gratis lite treningsrom. Nede ved stranden er det vannsport mot avgift. Ønsker du underholdning er det en liten kinosal på hotellet med tre gratis forestillinger hver dag. Karaoke kan ordnes på forespørsel (mot avgift)! Lån en sykkel helt gratis og se mer av området, eller hopp på hotellbussen til Mui Ne som går en gang om dagen uten kostnad. For barna er det en lekeplass. Golfbiler for transport inne på hotellområdet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé. Halv- og helpensjon mot tillegg.

Ønsker du å legge til måltider i perioden rundt slutten av januar begynnelsen av februar, som er den vietnamesiske nyttårsfeiringen, må du kontakte våre selgere da det er et tillegg for nyttårsmiddagen.

Verdt å vite

Nivåforskjeller inne på hotellområdet.