Bamboo Village Resort

Bamboo Village Resort

  • • På stranden
  • • Legg til hel- eller halvpensjon

Bamboo Village Resort byr på en perfekt beliggenhet rett ved Mui Ne-stranden, omgitt av frodige omgivelser i Phan Thiet. Slapp av i skyggen under de mange palmene eller nyt en deilig massasje i spa-avdelingen. Hotellbar med havutsikten som kulisse.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Deluxerom plus for 1-3 personer. Deluxerom i bungalow for 1-3 personer. Bungalow Seafront for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hagen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Familiedrevne Bamboo Village Resort er et hyggelig hotell som ligger i Mui Ne. Her er det bassengområde med barneseksjon og jacuzzi. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Fra restauranten Strawy har du utsikt over stranden og havet. Frokostbufféen serveres her og resten av dagen er det servering à la carte med internasjonale retter. I restaurantens bar kan du spille biljard med en fantastisk utsikt.

Vil du ta en liten pause fra solen er det et gratis lite treningsrom og et yogastudio mot avgift. Tennis. Ved stranden er det flere vannaktiviteter mot avgift. Hotellet har også et hyggelig spaanlegg med behandlinger, badstue og dampbad mot avgift. Lekeplass. Gratis WiFi på hele hotellområdet.

Fra hotellet er det bare en kort spasertur til sentrum i Mui Ne, der det ligger flere hyggelige restauranter og barer. Det er ca. 12 kilometer til sentrum i Phan Thiet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé, julemiddag 24.12, nyttårsmiddag 31.12 samt vietnamesisk nyttårsmiddag inkludert.
  • Helpensjon og halvpensjon mot tillegg.