Blue Ocean Resort

Blue Ocean Resort

  • • Ved Mui Ne-stranden
  • • Kjøp til halvpensjon

Midt i sentrum på den vakre Mui Ne-stranden ligger Blue Ocean Resort. Du bor i småhus som ligger spredt i det frodige hotellområdet. Hotellets lekre spaavdeling er som skapt for rekreasjon og i strandbaren avslutter du dagen på best mulig måte – med en drink i solnedgangen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom i bungalow for 1-3 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,2 av 10
Basert på 21 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Blue Ocean Resort er et populært hotell som ligger i en vakker hage og inviterer til late dager i herlige omgivelser. Hotellet grenser til Miu Ne-stranden med kritthvit sand og glitrende vann. Midt i hotellområdet  ligger bassenget med gratis solsenger og parasoller.

Restauranten Senses har en variert meny med europeiske innslag sammen med populære asiatiske spesialiteter, og barna har sin egen meny. Restauranten og baren Salt lokker med forfriskende drikke og et perfekt sted til å nyte solnedgangen. I hotellets tilbygg ligger Café Blue.

Gratis WiFi i fellesområdene. I hotellets fine spa tilbyd behandlinger, dampbad og badstue mot avgift. Et steinkast fra hotellet ligger sentrum av Mui Ne med flere restauranter, barer og shopping. Det er ca. 13 kilometer til Phan Thiet. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé, julemiddag 24.12 og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.