1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Marriott Resort & Spa Weligama Bay – Vinteren 2018/19 & Sommeren 2019

  • • Rett ved stranden
  • • Spa på hotellet

I Weligama Bay handler livet om sol, hav og surfing og på Marriott Resort Weligama Bay kan du nyte dette i tillegg til å bo på dette moderne hotellet. Lyse, pene rom, god mat og den beste servicen.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Sommeren 2019 gjelder 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,5 av 10
Basert på 4 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Palvelu ja iloisuus.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Marriott Resort Weligama Bay er et strandnære, pent hotell som ligger i Weligama Bay. Bassengområde med hele tre basseng, hvorav ett barnebasseng med en liten vannsklie og hage som ligger ned mot stranden. Ett av bassengene har integrert jacuzzi. For surferen er det bare å gå ned til stranden og ta første og beste bølge.

Flere restauranter og barer. Weligama Kitchen er åpent til frokost, lunsj og middag. Her serveres mat fra alle verdens hjørner. Du kan spise den lokale fisken på Big Fish. På Surf's Up serveres vestlige og asiatiske småretter sammen med cocktails ved bassenget. Det er også en lobbybar samt en deli med kaffe og bakverk.

Gratis aktiviteter hver dag i uken, med f. eks. yoga. Gratis volleyball. Gratis barneklubb med f.eks. spill og film i hotellets regi. Spa med fem behandlingsrom, behandlinger mot avgift. Roomservice mot avgift.

Ca. 15 minutters gange til sentrum med butikker og noen restauranter. Byen Mirissa med flere restauranter og et velkjent uteliv ligger en 15-20 minutters biltur unna. Lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé, julemiddag og nyttårsmiddag er inkludert. 
Helpensjon og halvpensjon mot tillegg.

Reiser til Sri Lanka sommeren 2019

Vær oppmerksom på at dette er en flyvning med bytte i Doha. Detaljer vedrørende flyvningen samt flytider vil stå på flybilletten.