Ritz Carlton Al Wadi Desert & Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Fyll ferien med uforglemmelige dager, magiske strender og stjerneklare netter. Kombinér et opphold i ørkenen med en ferie ved stranden.

Tre netter i villa med eget basseng på Ritz Carlton Al Wadi Desert.

Fire netter på Waldorf Astoria Ras Al Khaimah ved en 300 meter lang sandstrand.


Rom/leiligheter

Ritz Carlton Al Wadi Desert: Toroms villa for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Waldorf Astoria Ras Al Khaimah: Dobbeltrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Deluxerom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Våre gjesters vurdering

9,8 av 10
Basert på 5 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Ritz-Carlton Al Wadi Desert og Waldorf Astoria Ras Al Khaimah er en kombinasjonsreise der følgende er inkludert:

Verdt å vite

Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte. Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.

Bilde av: Ritz Carlton Al Wadi Desert

Ritz-Carlton Al Wadi Desert: 3 netter

Ritz-Carlton Al Wadi Desert er et ørken-hotell i beduiner stil. Her bor du midt ute i mellom ørkenens sanddyner. Du bor i en egen villa og alle villaer har et eget basseng som er temperaturregulert. 

Her er servicen i førsteklasses, meget gode restauranter og en bar. 

Her er det mange aktiviteter mot avgift å velge blant, som fat bike, bueskyting og guidede ørkenturer. Gratis barneklubb i hotellets egen regi. Her er det også spa med behandlinger mot avgift.

Les mer om Ritz-Carlton Al Wadi Desert
Bilde av:Waldorf Astoria Ras Al Khaimah

Waldorf Astoria Ras Al Khaimah: 4 netter

På Waldorf Astoria Ras Al Khaimah bor du ved en over 300 meter lang privat sandstrand og hotellet har et lekkert bassengområde med barnebasseng. Gratis solsenger, parasoller og håndklær både ved bassengene og på stranden. 

Flere barer og restauranter, både buffé og à la carte fra flere av verdens kjøkken. Det er til og med en nattklubb på hotellet. 

Gratis trimrom, gratis tennisbaner og mulighet for å spille golf på den 18-hullsbanen som ligger like ved. Bookes og betales i resepsjonen. Dykking og ulike vannsporter mot avgift. Spa med behandlinger mot avgift. Gratis barneklubb i hotellets regi. 

Les mer om Waldorf Astoria Ras Al Khaimah