Jumeirah Zabeel Saray

Jumeirah Zabeel Saray

 • • Luksuriøst og spektakulært
 • • Et av landets beste spa-resort
 • • Gratis inngang til Wild Wadi Water Park

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Jumeirah Zabeel Saray er inspirert av den ottomanske æraens keiserlige palass. Alt – fra beliggenheten på den vestre halvmånen av ikoniske Palm Jumeirah til det spektakulære inngangspartiet – er storslått og luksuriøst. Hotellet har fått utmerkelsen ledende sparesort i De forente arabiske emirater tredje året på rad!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Clubrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Everything. Big rooms, clean, great service, great pool, everything.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 15 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bassenget på Jumeirah Zabeel Saray strekker seg nesten 60 meter nedover mot hotellstranden. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær både i bassengområdet og på stranden. Barnebasseng med små vannsklier, og jacuzzi. Temperaturen i bassengene blir kontrollert.

Bufférestaurant med internasjonal meny, à la carte-restauranter med tyrkiske, libanesiske og nordindiske spesialiteter, steak house og restaurant med middelhavsmat. I Music Hall spiser man til akkompagnement av orkester og annen underholdning, i sofistikerte Voda Bar går det i cocktails og japansk mat, mens Sultan's Lounge har enklere retter på kartet. Noen restauranter er inkludert i halvpensjonen; i andre (The Rib Room) må det betales et tillegg. Pent antrekk i alle restauranter; bordreservasjon anbefales. Middag i à la carte-restaurant kan byttes mot lunsj.

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis barneklubb med engelsktalende personale. Gratis kino på hotellet. Gratis adgang til prisbelønte Spa Talise (min. alder 16 år), behandlinger mot avgift. Gratis treningsrom. Matlagingskurs (mot avgift). En halvtimes gratis bruk av tennisbanen i løpet av oppholdet. Aerobic, yoga og dans mot avgift. Brettseiling, kajakk og vannski mot avgift. Gratis inngang til Wild Wadi Waterpark. Gratisbuss til badelandet via Jumeirah Beach, Madinat Jumeirah og Mall of Emirates annenhver time. Siste retur ved midnatt. Lokaltrafikk.

Måltider

Vinter:
Halvpensjon med frokost og middag samt nyttårsmiddag

Sommer:
Halvpensjon med frokost og middag.

Halvpensjon er Dine Around, et konsept som innebærer at du kan velge å spise middag fra faste meny i noen av hotellets restauranter samt et 40-talls restauranter i Dubai. Det er ulike regler som gjelder for de ulike restaurantene, be om informasjon ved ankomst til hotellet. Bordreservasjon anbefales.

Verdt å vite

 • En del hotell i De forente arabiske emirater krever et depositum ved innsjekking. Dette kan betales kontant, men de fleste hotell foretrekker bruk av kort. Ved avreise betales depositumet tilbake. På dette hotellet er depositumet 500 AED pr. rom og natt.
 • Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.
 • Personer under 21 år får ikke servert alkohol i henhold til De Forente Arabiske Emiraters alkohollover.
 • Superiorrom med to separate senger er dyrere i pris enn superiorrom med dobbeltseng.

Eksklusive hoteller skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde