Forhåndsbestillinger til flyreisen

 

 

Forhåndsbestillinger

 

Forhåndsbestill sete

Det er viktig å merke seg at selv om man reiser samlet i et reisefølge får man ikke nødvendigvis sitte sammen på flyet. Det er flyselskapet som fordeler setene om bord og Apollo har ingen påvirkning på seteplasseringen.  

Reiser du med charterfly og vil være sikker på at reisefølget får sitte sammen, eller har spesielle ønsker om hvor i flyet du vil sitte, kan du bestille sete før avreise mot en avgift. Setebestillingen gjøres da via de respektive flyselskaps hjemmeside, se link under. Start og stopp av forhåndsbestilling før avreise varierer mellom selskapene. Du kan tidligst forhåndsbestille sete 24 timer etter at du har bestilt reisen. Når du flyr med Apollos eget flyselskap, Novair, kan du forhåndsbestille plass frem til 3 dager før avreise (6 dager før avreise hvis du har bestilt taxfree-varer). Novair tilbyr alt fra komfortable komfortplasser til sitteplasser med babycot. Du kan også forhåndsbestille transport av sportsutstyr, bestille en oppvartning med champagne om bord og mye mer.

Les mer om mulighetene for forhåndsbestilling av sete samt priser hos de forskjellige flyselskapene her.

Har du pakket reisen selv hos oss og reiser med rutefly, kan du for de fleste flyselskaper velge sete om bord. Du kan lese mer om mulighetene og tidspunktet for når du kan velge sete finer du på flyselskapets egne sider.

Vi gjør oppmerksom på at de fleste flytyper har flyseter som ikke kan reguleres, og at bevegelseshemmede og barn under 12 år av sikkerhetsmessige hensyn ikke kan sitte ved nødutgang.

Til flyselskapsidene