Bilde av: Mat på flyet.

Mat på flyet

Sørg for å få en så god start på ferien som mulig – forhåndsbestill mat om bord. Da er energilageret fylt opp når du kommer frem.

Nå kan du bestille mat på flyet kun på utreisen eller kun på hjemreisen – og bare til de i reisefølget som ønsker det.

Hva som serveres om bord varierer avhengig av hvilket flyselskap du reiser med, flyreisens varighet og tidspunkt på døgnet.

Vanligvis får man ikke spise medbrakt mat. Merk at reglene er ulike fra flyselskap til flyselskap, og at det ofte er unntak for barn under 2 år, ettersom man ikke kan bestille mat til spedbarn hos mange flyselskaper. Dette av hensyn til passasjerer med allergier (også luftbåren allergi som kan fremprovoseres av matlukt).

Derfor anbefaler vi våre gjester å forhåndsbestille mat om bord.

  • Bestill senest 48 timer før avreise.
  • Det kan ikke bestilles mat til barn under 2 år. 

For deg som har bestilt en charterreise

I tillegg til Novair samarbeider vi med flere andre charterflyselskaper. På de fleste andre charterflyselskaper kan man forhåndsbestille mat på flyet. Prisene og hva som serveres varierer. 

Større valgfrihet enn noensinne

Nå kan du som reiser med Novair eller et annet charterflyselskap bestille mat kun på utreisen eller kun på hjemreisen. Og kanskje er det bare noen i reisefølget som ønsker mat om bord? Nå kan du også bestille mat kun til noen i reisefølget.

Fra sommeren 2017 har Novair to nye måltidsalternativer å velge blant: Healthy Meal og Snack Meal. Neste vinter utvides tilbudet ytterligere med Superior Meal og Surprise Meal for barna.
*Snack Meal tilbys kun ved kortere flyvninger som til f.eks. Bulgaria og Kroatia

Les mer om alle menyene som tilbys om bord på Novair her.
 

Bilde av: Superior meal.Bilde av: Healthy meal.

For deg som skal fly med rutefly

Skal du fly med rutefly er som regel mat inkludert i prisen på langdistanseflygninger. På flyvninger innenfor Europa er ikke mat inkludert.  Om maten er inkludert eller må forhåndsbestilles fremkommer når du bestiller reisen.

Spesialmat/allergier

Spesialmat som glutenfri, diabetiker, vegetar, laktosefri og lignende må bestilles via Min reise senest fem virkedager før avreise. Vi kan ikke garantere at det ikke serveres nøtter eller mat med nøtter om bord på våre flyvninger. Har du allergi må du gi beskjed til oss i forkant av reisen, eller til kabinpersonalet når du går om bord.

  • Nyt god mat og drikke om bord
  • Én av flyreisens høydepunkter
  • Mange alternativer å velge mellom

Bestill mat på flyet

Har du allerede bestilt reisen?

Har bestillingsnummeret ditt har 8 sifre
(f. eks 12345678) ring oss på 21 01 75 40

Har bestillingsnummeret ditt 12 sifre
(f. eks 020304-8050-00) legg til mat 
via Min reise eller ringe oss på 21 01 75 40

Til Min reise

Ikke bestilt ennå?

Velg mat i tilleggene når du bestiller reisen
på apollo.no.