Mat på flyet

Mat på flyet

Ferien begynner allerede om bord på flyet, og for å gjøre det så enkelt som mulig kan du bestille maten hjemmefra før avreise. Med Apollos eget flyselskap, Novair, velger du blant flere nøye utvalgte og komponerte menyer, men vi samarbeider også med en mengde andre flyselskaper der du kan forhåndsbestille feriens første måltid. 

  • God mat og drikke om bord.
  • Flyreisens høydepunkt.
  • Mye å velge blant.

Se flere tilleggsprodukter

Nøye utvalgte og komponerte menyer med Novair

Reiser du med Novair, Apollos eget flyselskap, tilbyr vi nå et enda større utvalg med flere ulike menyer å velge blant. De mest populære er Standard Meal og Superior Meal. Det finnes også egne menyer for barn, Healthy Meal, Snack Meal og vegetaralternativ. Alle menyene består av en liten forrett, hovedrett og dessert. For å avrunde måltidet er kaffe og te inkludert – nærmere en restaurant kommer du ikke på 10 000 meters høyde!

Hos Novair handler det om helhetsopplevelsen, der alt fra smak til presentasjon, funksjonalitet, bærekraft og miljøpåvirkning er viktig. 

Samarbeid med andre flyselskaper

I tillegg til Novair samarbeider vi med en mengde andre flyselskaper. På de fleste charterflyvningene kan du forhåndsbestille mat på flyet – priser og måltider varierer. Til måltidene er det flere drikkealternativer om bord slik at du kan få en perfekt start på ferien. Hva som serveres på reisen varierer avhengig av hvilket flyselskap du reiser med. Vanligvis kan ikke medbrakt mat spises om bord, men reglene varierer fra flyselskap til flyselskap.

Vegetarmat om bord

Større valgfrihet enn noen gang

Nå kan du som flyr med Novair eller et annet flyselskap velge å bestille mat kun på utreisen eller på hjemreisen. Kanskje er det bare noen i reisefølget som ønsker mat om bord? Du trenger ikke bestille mat til alle lenger, bare til de som vil.

Barnemeny

Bestill mat på flyet

Har du allerede bestilt reisen?

Du kan legge til mat via Min reise. 

Legg til via Min reise

Ikke bestilt ennå?

Tillegget for mat finner du blant tilleggsproduktene i bestillingsdialogen.